Je bent stijlvol sexy, ondernemend en zelfbewust. Jij kiest en maakt jouw eigen geluk. Daarin trek jij je niets aan van je omgeving aan en wandel jij jouw eigen pad in het leven.

Extra aantrekkelijk

Datingsite Tijdloze Liefde matcht 45+ tijdloze vrouwen met 35+ mannen. ‘Ik merk dat veel vrouwen wel graag willen, maar erg terughoudend zijn’, legt Anne Kemming, oprichtster van Tijdloze Liefde, uit. ‘De jongere mannen die zich bij ons inschrijven vinden onze vrouwelijke deelnemers juist extra aantrekkelijk. Dit komt omdat zij tijdloze vrouwen mooi vinden, en houden van hun vrije en avontuurlijke karakter. Dat beseffen, of geloven veel vrouwen vaak niet.

 

Over Tijdloze Liefde

Tijdloze Liefde is dé online ontmoetingsplek voor tijdloze vrouwen en jonge mannen die verder kijken dan hun leeftijd en op zoek zijn spannende en intieme ontmoetingen. Wat deze site bijzonder maakt is dat het de enige is die zich specifiek richt op de avontuurlijke vrouw en jongere man, een onderwerp dat tegenwoordig regelmatig in het nieuws komt. Want we vinden het vreemd dat een man met een veel jongere vrouw wel normaal wordt gevonden, terwijl voor een vrouw met een jongere man veel minder begrip is.