Humor en romantiek: tijdloos. Liefde: ook tijdloos. Behoefte aan spanning, romantiek en nieuwe ervaringen kun je niet koppelen aan een generatie. Vandaar deze community waar binnen vrouwen hun levensstijl en hun levensinstelling spiegelen, ook, of misschien wel juist aan die van jongere mannen. Die op hun beurt weer een sterke, volwassen vrouw kunnen treffen, waar je wel romantiek, literatuur, kunst, maar bovenal mee kunt lachen.

Want laten we eerlijk zijn. Pina Colada in de duinen? Making love at midnight? Onze mannelijke leeftijdsgenoten kunnen dat met veel moeite misschien een keer opbrengen, maar het merendeel houdt het na weer een avondje voor de televisie om hooguit twaalf uur wel voor gezien.

En veel jongere vrouwen vinden normaal doen al gek genoeg. Je hoort ze al zeggen: ‘wat kost dat wel niet’, Of ze ze zitten het liefst elke avond knus met hun relatie op de bank. Niks mes mee: maar elke avond?

Mooi niet. Wij Tijdloze vrouwen gaan door. En mannen? Voel je niet beledigd, maar bewijs ons ongelijk door je romantiek, hoffelijkheid en dynamiek in de strijd te werpen. Dus tijdloze vrouwen en mannen: Come to my site, schrijf je in en ontmoet elkaar op Tijdloze Liefde.