Wie zou het zijn?

Het was stil op straat, mensen bleven binnen is was koud, de lantarens en lichten in huizen gingen al om half vijf aan, ik was onderweg naar een hotel-restaurant bij mij in de buurt, had een blinddate, zooo spannend, stel je voor dat we een klik hebben? Mijn fantasie uit laten komen met een mooie jongeman, van rond de vijfendertig jaar, langer dan één meter zeventig, met een krullenkop of hihihi, kaal, vind ik wel sexy, sprekende (het liefst) blauwe ogen een getraind lijf met echte spieren, een mooie tattoo zou ik niet erg vinden, heb ze zelf ook. Gekleed in een nette spijkerbroek, bordeaux rode blouse, donker colbert , donkere punt laarzen of schoenen.   Die me behandelt als een echte vrouw, waar hij voor één nacht van houdt.   Ik was gaan lopen, het hotel-restaurant is in mijn woonplaats, weet niet wat het weer gaat doen, dan is lopen de beste optie als het niets word, dat zou wel heel jammer zijn, heb zo’n zin om me weer een keer helemaal te laten gaan. Me laten verwennen en hem verwennen.  Eerst kennis maken, gezellig wat drinken en eten, elkaar aankijken, laten merken dat ik hem aantrekkelijk vind, complimenten geef over zijn uiterlijk, ik laat hem weten dat ik nieuwsgierig ben naar zijn getrainde lijf, dichter bij hem gaan zitten, zodat we elkaar aan kunnen raken.  Hij heeft humor, veel lachen, hem meer aanraken en langer, er valt een stilte we kijken elkaar aan, hij pakt  mijn gezicht en zoent me op mijn wangen en mond, dat voelt heel fijn, kijkt me weer aan, kust me in mijn nek en fluistert in mijn oor:  “jij mooie vrouw”, ik wil je, ga je mee naar mijn kamer? Dat wil ik, pak mijn tasje, hij neemt me bij de hand, we lopen naar de lift, de deuren gaan open, we lopen naar binnen, hij drukt op de derde etage, de deuren sluiten, hij pakt me in mijn middel en tongzoent met me, hij kan dat goed, meestal een goed voorteken. De deuren gaan open, we stappen uit, hij neemt weer mijn hand, we lopen door de gang naar kamer twee zeven één, hij opent de deur, wat een mooie kamer, kom zegt hij,  met een mooie lieve glimlach ,ga je de kamer helemaal laten zien, nu met kleding, straks zonder. Het is een heel mooie kamer, groot ben met zijde rode lakens, een wit zacht kleed, mooie zwarte stoelen, chromen tafel, grote witte badkamer met ligbad en een aparte douche met massagewand, wc in het halletje, groot en met een bidet.  Alles schoon en fris. Er wordt op de deur geklopt, roomservice, er wordt met een karretje met twee flessen droge Italiaanse droge wijn en vers fruit naar binnen gereden. Hij  ontkurkt één fles, schonk de glazen in, we proostte op  de avond de we hadden gehad en op wat nog ging komen, heerlijke wijn met een heerlijke man, ik voelde me zo goed en opgewonden. Hij loopt naar de badkamer en doet de kraan open om het bad vol te laten lopen. Gaat op bed zitten, ik ga voor hem staan, duw hem op ben en ga bovenop hem liggen, dat vindt hij niet erg, dat voel ik, we tongzoenen en strelen elkaar, opeens duwt hij me weg, rent naar de badkamer, roept sorry, het bad stroomt bijna over, zet de kraan uit, laat er wat uit lopen, zodat we in bad kunnen.  Hij komt terug in de kamer, doet de radio aan, met rustige muziek, hij begint te dansen en zich uit te kleden, langzaam zijn blouse, over zijn hoofd, mmmm, zijn gespierde boven lijf, één voor één zijn broeksknopen, dat gaat niet zo makkelijk hihi, daar gaat zijn broek langzaam naar beneden, zijn zwarte slip zat erg strak. Hij steekt zijn hand uit, ik pak hem vast, hij trekt me naar hem toe, zoent me en zegt:  “Nu jij, hij gaat op bed zitten, ik begin te dansen, knoop langzaam mijn blouse los, één schouder bloot twee schouders bloot, daar valt mijn blouse op de grond. Daar sta ik in mijn zwarte kante bh, langzaam doe ik mijn ritsje van mijn rok(je) open, draai me om met mijn rug naar hem toe en trekt langzaam mijn rok(je) naar beneden, in mijn panty zwarte kante string en bh, kruip ik bij hem op bed en ze: “jij mag de rest doen”. Hij wordt er opgewonden van en trekt  mijn panty van mijn lijf, tongzoent weer lang, strelen elkaar overal, we hebben ons ondergoed nog aan, ik pak zijn hand en neem hem mee naar de badkamer, trek zijn slip uit, ooooe, wat een ……….  Hij trekt mijn bh en string uit, ik stap in bad, hij haalt de glazen wijn en stapt ook in bad, gaat achter me zitten, begin mijn rug te masseren, heerlijk, trekt me dicht tegen hem aan en masseert mijn borsten, mmmm, word er zo opgewonden van, mijn tepels worden hard, mijn hart klopt in mijn keel. Ik draai me om met mijn benen over die van hem, zodat ik dicht tegen hem aan kan zitten, wat was hij ook opgewonden, we kreunen van genot, we zoenen en strelen.  Hij zegt: “ Ik wil je voelen, proeven ik wil je helemaal, hij staat op tilt mij uit bad en legt me op bed, hij proeft me, wat heerlijk, komt spuitend klaar, ik proef hem, heerlijk, Hij neemt me, in het beging zachtjes, hoe meer hij naar zijn hoogtepunt komt, hoe harder en dieper hij me neemt, we gaan helemaal in elkaar op, hij komt kreunend klaar, wauw wat was dat fijn.  We liggen een poosje na te genieten, met een wijntje en wat fruit.  Hij zegt met een mooie ondeugende glimlach,: “Zullen straks nog een keer?    We vallen in slaap, de volgend ochtend word ik wakker, hij slaapt nog, douche me en klee  aan, Hij wordt wakker en zeg  niet weg te gaan.  , Er wordt op de deur geklopt .Als deze fantasie echt zou mogen uitkomen?

Ik kwam bij het hotel aan ging naar binnen, daar zaten twee jongemannen  met elkaar te praten?  Welke zou het zijn?  De ene met een krulleNkop, blauwe ogen, nette spijkerbroek, zwarte blouse, donker colbert en punt laarzen.  Dan de andere; kaal, groene ogen, nette spijkerbroek, bordeaux rode blouse, donker colbert en puntschoenen, getrainde  lijven. De kale was iets langer dat de krullenbol, wie van de twee zou het zijn? Of zouden ze er alle twee  voor mij zijn?  OOOOH, als dat nu eens waar blijkt te zijn.?  Dan gaat mijn grootste fantasie uitkomen.