Een tijdloze avond

Via Gare du Nord kom ik in Brussel aan, het eerste station. Dit lijkt in de verste verte niet op Brussel. Het is een soort voorstation, voor mensen die de drukte willen vermijden. Ik stap uit en ben blij dat ik mijn chique kleding voor vanavond nog niet aan heb. In een oude spijkerbroek, met een dikke winterjas en op gevoerde all-stars loop ik het station uit. Groepjes jongens laten zien dat ze me bekijken. Ze overleggen fluisterend met elkaar, terwijl ik doe of ik ze niet zie. ‘Pssst.’ ‘Pssst.’ Ik negeer ze. ‘Elle est d’ici’ (zij is van hier), hoor ik er een teleurgesteld zeggen. Met mijn neus in de lucht loopt ik stoer verder, de donkere laan uit, op weg naar het hotel.

Bij aankomst is het druk in de lobby. Iedereen staat met dikke jassen en blosjes op de wangen in de rij. Er hangt een uitgelaten sfeer. Er wordt veel gepraat en ingehouden gelachen. Deze mensen lijken elkaar allemaal te kennen. ‘Mademoiselle! Tu aussi!’ Vanachter drie dik bontjaste tuimelmannen glipt een jonge knul in slank, duidelijk peperduur donkerblauw pak met uitgestrekte hand naar me toe. ‘Isabelle!!’ Hij vouwt zich om me heen en geeft me 4 warme kussen. Dan kijkt hij even goed naar mijn gezicht. Hij onderzoekt me. Ik kijk een beetje verbaasd en vragend terug. Dan breekt zijn serieuze gezicht open in een ontwapenende glimlach. Zijn ogen, zijn tanden, heel zijn lichaam glimlacht mee. Dan drukt hij een zacht kus op mijn mond. ‘Tu, belle Isabelle’. Nu word ik door de receptioniste naar voren geroepen. Ik pak mijn spullen op van de vloerbedekking en als ik opkijk, is hij weg. De rest van de opgewonden gasten is inmiddels ook uit de lobby vertrokken en ik stap gehoorzaam op de receptioniste af. ‘Chambre 14 Mademoiselle’. Quatorze is mijn lievelingsgetal. Ik voel een verwachtingsvol huppeltje in mijn buik.

Mijn kamer is spierwit. Door de zachte verlichting krijgt de kamer een magische, sprankelende sfeer. Een rode roos op mijn kussen, met een verrukkelijke bonbon ernaast. Ik trek al mijn reiskleren uit en laat me languit in mijn sexy setje op het gigantische bed vallen. Wat een luxe! Even een hele avond voor mezelf. Niemand kent me hier verder en er wordt niets van mij verwacht. Ik kan zijn wie ik wil zijn. Misschien ook wel met wie ik wil zijn.

Ik voel iets wakker worden tussen mijn benen en ik denk aan het slanke blauwe pak en die twinkelende blauwe ogen. Hij heeft pikzwart haar met een krul erin. Ik stel me voor hoe het is om die tussen mijn vingers te laten glijden. Ach, hij hoort straks wel dat ik Isabelle niet ben… Alhoewel…

De informatieavond begint met een spectaculaire film waarin alle activiteiten naar voren komen. Je kunt gaan klimmen, raften, canyoningen. Allemaal blije gezichten en energieke lijven komen voorbij. Stiekem ga ik de rijen langs op zoek naar de zwarte krullen. Na 20 minuten heb ik nog steeds geen geluk. Mijn hooggehakte been wipt ongeduldig op en neer. Met een diepe zucht klem ik mijn handen tussen mijn dijen in een poging mijn opgewondenheid tot rust te brengen. Ik onderdruk een kreun met een kuchje. De vrouw naast mij kijkt me aan: ‘Wat vind je ervan?’ Ik antwoord: ‘Lekker! Ik bedoel het lijkt me heerlijk om zo in de natuur actief te zijn.’ Haar ogen kijken me ondeugend aan. ‘Ja, lekker he. Ik zie het ook.’, zegt ze met een guitige glimlach. Dat is gek. Het lijkt wel of zij ook een beetje opgewonden is. Ze is zeker 10 jaar ouder dan ik, maar heeft een levendig jonge uitstraling. Komt het nu omdat ik zo geil ben, of is dit echt een heel rare avond?

De slanke krullenbol zal wel ergens anders zijn, dus ik moet me maar met anderen gaan vermaken vanavond. De vrouw lijkt me een uitstekende metgezel op het pad van de geheime avonturen. We worden aan lange tafels gezet die prachtig gedekt zijn. Een fonkelende haard in het midden doet iedereen van jasjes, dasjes, en knoopjes ontdoen. Ik ga naast de leuke vrouw zitten. ‘Anna’, zegt ze, en steekt haar elegante hand uit. ‘Isabelle’, zeg ik en ik kan een grinnik niet onderdrukken. Ze kijkt me aan alsof ze weet wat ik denk. Ik moet nu echt giechelen. Opeens voel ik twee slanke sterke handen op mijn schouder die me tegen de achterkant van mijn stoel drukken. Ik kijk omhoog en ik zie de zwarte krullen boven mijn hoofd hangen. ‘En, vermaakt u zich?’ glimlacht hij ondersteboven met zijn Vlaams accent. ‘Ja, nu helemaal.’ flap ik eruit. Hij schuift de stoel waar ik op zit iets naar achter en opzij. Hij zakt op zijn hurken en kijkt mij met grote zwarte pupillen aan: ‘Ik zie u. Ik wil u… ik wil u zien. Heel graag zien.’ De verwarring staat op mijn gezicht te lezen. Ik ben ook een beetje bang dat zijn Isabelle en hij een verleden hebben waar ik niet aan kan beantwoorden. Moet ik het nu zeggen? De vrouw tegen wie ik gezegd heb dat ik Isabelle heet, zie ik aandachtig mee kijken. De jongen zet zijn handen op mijn gepantyde knieen. Hij knijpt er een beetje in en schuift een stukje naar voren, steeds verder over mijn dijen. Er komt een zucht uit mijn lijf, dat meer op een kreun lijkt en ik zeg iets te hard: ‘Ik moet je iets vertellen!’ Ik zie in mijn ooghoek dat de vrouw mij een afkeurende blik werpt. De blik zegt ‘Kom nou zeg, je gaat hem toch niet afwijzen?!’ Nu kijk ik naar de reactie van de jongen. Hij kijkt me intens aan. ‘Te laat’, zegt hij. Hij pakt mijn handen, trekt me omhoog, draait zich om en houdt mijn rechterhand stevig in de zijne. Zo loop ik als een klein meisje achter hem aan, afwachtend op de straf die ze zo krijgt. Hij loopt het restaurant uit, door een lange gang, naar een lift. Hij drukt op het knopje omhoog. Hij zegt niks tegen mij en maakt ook geen oogcontact. Zijn hand houdt de mijne nog altijd stevig vast. Hij lijkt boos. Of stuurs? Ik weet het niet. Ik durf, maar wil ook nergens anders heen. Gedwee stap ik met hem in de lift. Stil staan we naast elkaar. Hij dicht tegen mij aan. Mijn hand tegen zijn been getrokken. Op de eerste verdieping stappen we alweer uit. Dan loopt hij rechtstreeks naar kamer 14. Mijn kamer! Hoe weet hij dat?

‘Waar is uw sleutel?’, commandeert hij. Hij kijkt mij streng aan. Uit mijn blik maakt hij op dat ik die niet bij me heb. Die heb ik namelijk nog in mijn jasje zitten, dat over mijn stoel in het restaurant ligt. Dan haalt hij een sleutel uit zijn zak, en maakt mijn kamerdeur open. Dus hij werkt hier? Met een uitgelaten vrolijk gezicht laat hij zien dat het mijn sleutel is! Die heeft hij uit mijn jasje gestolen?! Hij rent de kamer binnen, met mij nog steeds achter zich aanslepend, draait zich helemaal opgetogen om, grijpt mij in mijn oksels, gooit me in de lucht, vangt me en valt samen met mij op het grote witte bed. Nu schaterlacht hij en kijkt me liggend diep in mijn ogen aan. Ik haal adem om iets te zeggen, te vragen, op te biechten, maar hij legt een vinger op mijn lippen. Als hij de vinger weghaalt plant hij een zachte warme kus op mijn mond. Een zucht/kreun ontsnapt me. Mijn hele lichaam gaat aan. Mijn duizelende hoofd is niet capabel genoeg om in te grijpen. Twee zachte handen liggen om mijn gezicht en hoofd. Dan richt hij zich iets op. Kijkt naar mij. Mijn gezicht. Dan glijdt zijn blik over mijn hals, mijn borsten die nu iets te zien zijn door een losgekomen knoopje, hij opent de andere knoopjes van mijn blouse en glijdt met zijn hand naar mijn rokje. Hij maakt hem niet los en gaat verder naar mijn benen. Hij streelt mijn benen nu en doet mijn hakken voorzichtig uit. Hij vergaapt zich aan mijn lichaam. Ik voel me ineens helemaal mooi en begeerlijk. Twee handen glijden over mijn benen naar boven en schuiven mijn rokje omhoog. Hij trekt mijn panty uit en zijn handen voelen zo heerlijk op mijn blote huid. We hebben een ongelooflijke chemie. Ik draai me op mijn rug. Ik laat mijn benen iets uit elkaar vallen. Voorzichtig legt hij zijn lijf helemaal op het mijne. Elk plekje is bedekt met hem en hij drukt zijn harde geslacht daar waar ik hem het liefste hebben wil. Sterk gaat hij iets boven me hangen en zoent me zacht, met ingehouden geilheid op mijn mond. Ik houd het niet meer en druk me omhoog tegen zich aan. Ik grijp hem vast en druk mijn onderste tegen de zijne. Ik kronkel en ik kreun. Ik ben zo geil dat ik het wel uit kan schreeuwen. In mijn hoofd roep ik tegen hem: laat je gaan, ik wil je!!
We zoenen steeds intenser, steeds wilder. Zijn shirt moet uit. Ik richt me op mijn knieën om hem naakt te krijgen. Hij trekt mijn blouse uit, mijn bh en duwt zijn gezicht tussen mijn borsten. Hij likt ze en zuigt aan mijn tepels. Hij bijt en een schreeuw ontsnapt mijn keel.

Als we helemaal naakt zijn, op mijn rokje na, liggen we even heel stil, verstrengeld in elkaar. Ik geniet met volle teugen. Het lijkt of onze lichamen elkaar gemist hebben. Alsof wij elkaar eindelijk weer gevonden hebben. We smachten naar elkaar als verloren zielsverwanten. Hij begraaft zijn gezicht in mijn nek en kreunt alsof hij in me wil kruipen. Ik hou van hem. Met heel mijn ziel. Zijn neus voelt door mijn haar. Hij snuift de geur op en plant overal kleine kusjes op mijn hoofd. Zijn handen woelen nu door mijn haar en ik laat me helemaal als was in zijn handen meevoeren. Ik ben totaal gedesoriënteerd als hij me omdraait op mijn buik. Ik geef me volledig over. Ik ben in zijn macht en laat de controle los. Zijn geslacht voel ik tussen mijn billen. Die richt ik een beetje omhoog. Hij likt me tussen mijn benen door helemaal omhoog. Terwijl hij in mijn hoor een warme gloed door mijn lichaam jaagt, schuift zijn geslacht bij mij naar binnen. Ik ben helemaal van hem. Hij houdt mijn lichaam vast met zijn lange vingers en zet mij op mijn knieen. Dan trekt hij me omhoog en zit ik met zijn geslacht in mij op zijn schoot. ‘Kijk eens’ zegt zijn zwoele Vlaamse stem. Ik zie in de weerspiegeling van het nachtelijke raam onze lichamen. Ze zien er prachtig uit. Mijn billen draaien uitdagend rond en ik steek mijn tong uit. Hij likt gretig in mijn nek en gooit me weer op bed om me om te draaien. Hij trekt mijn knieën omhoog en gaat heel diep in mij. Heel diep, zo diep dat ik door krijg dat ik daar ook een g-spot heb! Mijn lijf gaat nu als een dolle tekeer. De geilheid gonst door mijn lijf. Ik kan het niet meer stoppen. Ik kreun, ik schreeuw, ik kom, kom, ik kom zo hard dat ik bang ben dat ik mezelf verlies. Ik kom en ik blijf komen tot hij stopt en mij in zijn armen sluit. ‘Shhhh’, fluistert hij. ‘Rustig maar’. ‘Ik ben bij u’. Mijn wangen lijken te breken, mijn gezicht trekt samen en de tranen biggelen over mijn wangen. ‘ohhhh, ik ben je zo dankbaar’. We zoenen door mijn tranen heen. Hij likt mijn mond, mijn tong, mijn vagina, mijn billen en hij gaat weer naar binnen. De geilheid zwelt meteen weer aan en we vrijen de sterren van de hemel. Elk plekje van zijn lichaam wil ik zoenen en likken. Elk stukje gevoeld, geroken en geproefd hebben. Als ik op hem zit en mijn hele lichaam kroelt van genot zie ik hoe zijn aandacht zich naar binnen keert. Zijn ogen gaan dicht en hij begint kort kreuntjes te geven. Zijn armen legt hij als een baby naast zijn hoofd op het kussen, handen in een lichte vuist en daar gaat hij. Met een langgerekte ‘O’ voel ik hoe hij zich helemaal in mij leeg spuit. Ik kom met hem mee en samen laten we een ongegeneerd kreunconcert horen. We schokken allebei nog een paar keer heel intens na.
Dan, met een ontspannen, volledig bevredigde glimlach trekt hij mij op zijn borst. Hij omarmt me en ik voel dat ik op dit moment zijn liefste op aard ben. Hij is op dit moment ook echt mijn liefste op aard. Als ik zijn gezicht onder speelse kusjes leg, zegt hij: ‘Ik ook van u’.

Als we ‘s ochtends met blakende gezichten in het witte donzige bed wakker worden, kijkt hij mij streng aan, houdt het dekbed omhoog en slaat commanderend naast zich op het matras. Tik tik, hier komen jij. Ik kruip naast hem en we vrijen nog een keer. Heel lang, zacht en lief.

Uitgehongerd schuiven we beneden aan bij het ontbijt. Hij lijkt niets te willen verhullen en ik evenmin. De mensen bij wie we aanschuiven zijn de leuke vrouw, een aantrekkelijk jongen naast haar en nog wat mensen. De leuke vrouw is net zo uitgelaten als ik en de rest reageert net zo ontspannen en gelukkig als ik me voel. We eten en we kletsen. Het wordt niet openlijk gezegd, maar ik zie dat iedereen hetzelfde denkt als ik. Een man noemt ‘Tijdloze liefde’. En ik voeg er aan toe: ‘Tijdloze avond’.

Bij de draaideur geeft hij me nog een dikke zoen op mijn mond en wenst me een fijne terugreis. ‘Uhm, volgens mij heb ik je nummer niet ’, zeg ik verontschuldigend. ‘Volgens mij heb ik uw naam ook niet’, antwoordt hij met een knipoog. Ik wuif hem lachend een vliegkus na en vertrek met een onderdrukt huppeltje richting trein.