Winactie ‘One night stand’ 2019-01-10T10:50:29+00:00

Maak kans om jouw ideale one nightstand te verwezenlijken!

Ooit nagedacht over jouw perfecte nacht? Met jouw fantasie maak je tijdens de feestdagen kans om deze ook echt te beleven.

Tijdlozeliefde wil het taboe rond oudere vrouwen die jongere mannen daten doorbreken met een uitdagende winactie: beschrijf the perfect one night stand. Onze stoutste BN’ers Judith Osborn en Jan Heemskerk (ex-Playboy) doen mee.

Wat moet ik doen om te winnen?

Omschrijf jouw droomscenario voor een perfecte nacht en maak daarmee kans om deze te beleven. We selecteren de 10 beste scenario’s en leggen deze voor aan de jury bestaande uit 3 BN’ers: Judith Osborn, Jan Heemskerk en een mystery guest. Voor degene die volgens de jury het meest originele, interessante en opwindende avontuur heeft beschreven, wordt een nacht in een bijzonder hotel geboekt.

De erotische Love Box

Op de hotelkamer staat voor de winnaar de erotische Love Box van 210th klaar. Eigenaresse Sofie Rockland heeft de box gesponsord: ‘Mensen mogen veel meer genieten van elkaar! En hoe ouder je wordt, hoe meer je dat kunt. Daarom steun ik heel graag deze uitdagende actie.’

Over de winactie

Er is maar één winnaar in deze winactie. Tussen 30 november 2018 en 9 februari 2019 hebben deelnemers de kans om deel te nemen. De winnaar ontvangt op 9 februari 2019 persoonlijk een bericht en dient zich binnen één week te melden. Gebeurt dat niet dan zal de prijs gaan naar de 2e plek etc. Het is een wedstrijd op basis van subjectiviteit: een winnaar wordt gekozen en het is niet op basis van een loterij. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Alle deelnemers krijgen tot 9 februari 2019 gratis toegang op Tijdlozeliefde (hiervoor dien je zelf een account aan te maken) én kunnen onderling gematcht worden op hun stoutste fantasie.

Deelname eisen

  • 21+;
  • Nederlands geschreven;
  • Eigen tekst van minimaal 250 woorden;
  • Naw gegevens;
  • Profielfoto;
  • Eenmalige deelname mogelijk.

Deelnameformulier

  • Omdat we alleen serieuze inzendingen willen, en omdat we er ook iets leuks tegenover willen zetten, vragen we een bijdrage van € 10,00 per persoon, naar IBAN NL98 RABO 0114832420 ten name van Tijdloze Liefde.
 

Verificatie

De bekendmaking

De winnaar zal op 9 februari 2019 bekend gemaakt worden en ontvangt een persoonlijk bericht. Het winnende verhaal (of gedicht) zal bekend gemaakt worden via Facebook, indien gewenst, blijft de winnaar anoniem.