Een mailtje van een Tijdloze Liefde man die zich naar mij, als initiatiefneemster van Tijdloze Liefde, zo kwetsbaar en eerlijk durft op te stellen waaruit blijkt dat hij zoveel respect toont voor wat een vrouw wilt of niet.
Waauw wat een enorm gaaf mens heb ik leren kennen! Wat een warm mens, wat een wijs mens, wat een mooi mens. Wat was ik blij dat ik haar heb mogen zien! De mens die zij is. Ik kan niet anders dan liefde voelen. Haar verlangen ook om vrij te zijn en vrij te blijven en mij/anderen datzelfde te gunnen, de mogelijkheid om ook te praten over spiritualiteit, ook over seksualiteit, ook over van alles en nog wat….. waauw wat gaaf. Dankjewel dat je dit platform hebt gemaakt zodat ik zo`n mooie mensen kan ontmoeten.
En wat wil ik nog meer delen?
Ik heb haar laten weten dat ik haar mooi vind, ze werd er verlegen van…. Als man, tenminste, als man in de vorm van ik, weet je ook niet altijd hoe het moet en of iemand verlegen is of dat er iets anders gedacht wordt. Ik wil vrouwen niet lastig vallen, ik wil vrouwen laten weten dat ik ze waardeer. Zou mijn opmerking als compliment opgevat zijn? Ik denk ik vraag het gewoon. Jaaa het werd als compliment opgevat. Rekening houdend met onze wederzijdse grenzen zijn we zover gegaan dat het goed voelde. Het was fijn.