„Ik viel altijd al op oudere mannen. Levenservaring vind ik aantrekkelijk en diepe gesprekken kunnen voeren, heel belangrijk. Met leeftijdsgenoten heb ik een mindere klik en een kinderwens heb ik nooit gehad. Mijn moeder wist daardoor wel dat ik nooit met ’iets normaals’ thuis zou komen. Al moest zelfs zij wel even slikken toen ik op Olaf viel… 29 jaar ouder was ook voor mijn doen extreem.

Toch heb ik geen moment getwijfeld. Nadat de vonk oversloeg tijdens een motortocht, wist ik dat ik elk moment bij hem wilde zijn. Ik viel voor zijn levenslust, levenservaring en humor. Binnen acht maanden waren we getrouwd. Voor ons was dat niet meer dan logisch, voor onze omgeving in het begin wel lastig. Ik scheel maar twee en vijf jaar met zijn kinderen. Zij dachten wel even: doe normaal! Maar inmiddels zijn we heel hecht. Zijn dochter is nu mijn vriendin, want een echte stiefmoeder voel ik me natuurlijk niet.