Als je na een lange relatie contact wilt met een leuke man of vrouw, komt daar best wel wat bij kijken. Je wilt graag de Liefde weer opnieuw ontdekken maar je weet niet waar je moet beginnen. Je vraagt je af welk type man je leuk vindt en wat zijn karaktereigenschappen kunnen zijn.
Je kunt pas open staan voor de Liefde als je er ook echt klaar voor bent en je scheiding een plaats hebt gegeven. Dan merk je ook dat je je meer open kunt stellen.

Ik persoonlijk ben niet van het mailen en/of appen. Een man of vrouw kan wel heel leuk schrijven en daarmee ook een bepaald gevoel creëren, maar je weet pas of je je aangetrokken voelt als je elkaar ziet. Dat is ook het uitgangspunt van Tijdloze Liefde.

Bij Tijdloze Liefde geen eindeloze vragenlijsten, geen matchmethodieken. Een bewuste keuze. Liefde kun je niet sturen. Als je naar een profiel kijkt, ga je in eerste instantie af op het uiterlijk en dan pas lees je wat diegene nog meer te bieden heeft.

Iedereen heeft het over chemie, DE KLIK, aantrekkingskracht. Want daarmee begint het natuurlijke Liefdesspel.  Daarna komt het gevoel van je verbonden voelen met elkaar. Het voelt meteen vertrouwd. Dit kan het startpunt zijn van een leuk contact, relatie of vriendschap.

Luister altijd naar je gevoel. Merk je dat de klik er niet mis, zeg dit dan op een respectvolle manier zonder die ander echt te kwetsen. Neem geen genoegen met minder maar volg je hart.

Liefs van Anne