Mijn eerste One Night Stand

Ik ben van nature niet zo van een One Night Stand. Kan me eigenlijk niet voorstellen hoe dit werkt. Het idee om met een “vreemde” man in mijn bedje te liggen. En dan de volgende ochtend samen met hem wakker te worden, ontbijten en hem bedanken voor de geweldige nacht (of niet). Misschien denk ik er wel te veel over na. En  toen gebeurde het.

Via LinkedIn werd ik benaderd door een man die schreef dat hij mijn foto en mijn business wel interessant vond.
Snel even terugklikken. Wat een aantrekkelijke man. Op de een of andere manier intrigeerde hij mij. Voelde een “gezonde” opwinding bij het zien van zijn foto. Een tijdje geleden dat ik dit heb gevoeld.

Hij vroeg of hij mijn nummer mocht hebben, dan konden we appen. Een aantal maanden lang stuurden we elkaar spannende berichtjes ( hij meer dan ik) . Een nieuwe wereld ging voor mij open en ik betrapte mij er zelf op dat ik mijn fantasieën weer toe kon laten… Heerlijk.

Op een avond kreeg ik een appje waarin hij zei dat hij op weg was naar mij.  Wat??????  Ik hou van het onverwachte maar dit was wel even wat anders. Ik werd bevangen door een lichte paniek. Gauw onder de douche, mooie kleertjes aan, lekker geurtje op, kaarsjes aan. Klaar voor de avond van mijn leven…..

En daar was hij dan. Ik stond hem de deur op te wachten. Wowww, wat een leuke vent. Precies zoals ik al had gedacht. Het was alsof we elkaar al kenden, kwam natuurlijk door al die appjes waarin je samen dingen deelt. Voelde meteen vertrouwd. Een man met Beauty and Brains. Wat wil je nog meer?

DE avond van mijn leven, liefde, hartstocht en genot.
Mijn eerste One Night Stand smaakt naar een Second One Night Stand.

Liefs.

Frederique