In deze wekelijkse rubriek vertellen mensen over iets dat zij ‘nooit meer’ willen meemaken, nooit meer willen doen of juist nooit meer willen laten. Deze week: Voor Liesbeth van Duijn (65) is fit en gezond zijn erg belangrijk.

Een jaar geleden ben ik naar Portugal vertrokken, in mijn cabrio met mijn twee katten op de achterbank. Die stap kwam vrij impulsief, het is niet zo dat ik hier altijd van droomde. Twee jaar geleden zocht ik een vriend op in Portugal. Ik vond het er heerlijk. De zon, het eten, de mooie dorpjes, en het viel me op dat de mensen er relaxed en aardig zijn. Ik oriënteerde me op huizen, en toen bleek dat die nog erg betaalbaar zijn in de streek die ik op het oog had.”

Twee leuke meneren

“Momenteel laat ik een fijn huis bouwen, ik woon nu tijdelijk in een appartement in een gezellige winkelstraat. Toen ik hierheen vertrok dacht ik dat ik single zou blijven. In Nederland was ik niemand tegengekomen, waarom hier dan wel? Daar denk ik inmiddels anders over. Ik heb binnen een jaar al twee leuke meneren leren kennen. Ze zijn een stuk jonger dan ik, en de seks is beduidend beter dan met de oudere mannen met wie ik in Nederland het bed deelde.