Kwalitatieve dating community tijdlozeliefde.nl

Liefde kun je niet labelen

Je bent jong van geest. Charismatisch. Ondernemend. Zelfbewust. Ambitieus. Kritisch. Sensueel. En op zoek naar een serieuze relatie. De grootste klik heb jij, 45+-vrouw, met een jongere man. Jij en gelukkig vele anderen weten dat de liefde al maar gevarieerder en kleurrijker wordt. We zijn al lang de knellende keurslijven ontgroeid en zoeken vrij en blij naar de ware. Leeftijd speelt daarbij geen rol. Tijdlozeliefde.nl onderstreept dit en brengt jongere mannen en vrouwen (45+) jaar samen. Een unieke dating community die zeker in deze coronagekleurde tijden waarin er weinig mogelijkheden zijn iemand (laat staan de ware) te ontmoeten, de start van een leuk, maar serieus contact kan betekenen!

En ach, de liefde, de grote liefde
Ze doet wat ze wil
Zij ziet geen enkel verschil

 

Treffende woorden, opgetekend door Bram Vermeulen en bezongen in ‘De grote liefde’. Het is een soundtrack van liefde die zich niet in hokjes laat stoppen. Ware liefde kun je niet labelen; als er chemie is, is er chemie.

Je kunt je er, sterk als je bent, natuurlijk tegen verzetten. Maar beter nog kun je jouw kracht gebruiken om de liefde te vieren. Je omgeving? Hé, dit is jouw geluk. Bewandel je zelfgekozen pad en stort je in het allermooiste avontuur.

Wij nemen de liefde serieus
Natuurlijk: dit zijn tijden waarin veel anders dan anders is. Zo ook het ontmoeten van nieuwe mensen. De corona-pandemie zet een rem op ons sociale leven en dus ook op de kans om verliefd te worden. In een periode waarin alles online gebeurt, is ook het daten iets wat we via internet doen. Maar bij veel datingsites is het vooral de huidhonger die mensen samenbrengt. Tijdloze Liefde is anders. Bij ons gaat het om de kwaliteit. Daarom screenen we ook zorgvuldig. We nemen de liefde serieus en laten dan ook alleen leden toe die moeite nemen om alle profielvragen te beantwoorden en een foto plaatsen. Op onze site vind je dus gemakkelijker een soulmate dan op andere sites. Geen hapsnap-swipe-bingo, maar kwalitatieve, zorgvuldige dating.

Nieuwe site

Benieuwd? Neem dan een kijkje op onze vernieuwde site.  Wie weet vind je hier de liefde van je leven (of voor even, zolang jullie beiden genieten en elkaar verrijken).