Kim Holland geeft levenslessen over een liefdesleven zonder taboes en grenzen

 In de liefde heersen nog wel eens wat taboes. Maar een liefdevol leven is helemaal niet gebaat bij denken in gevoeligheden en begrenzingen. Kim Holland vertelt met veel passie en levenswijsheid over een liefdesleven zonder al die taboes en restricties. Tijdens een vrije huiskamersessie in Nijmegen zal zij op zaterdagmiddag 28 januari haar ervaringen delen en naar verhalen van anderen luisteren. Zo wil zij mensen inspireren om te komen tot een liefdevol leven.

Waarom vinden mensen het nog steeds ongewoon als een oudere vrouw de liefde deelt met een jongere man? Vanwaar die stellige overtuiging dat een leven vol lust geen leven vol  liefde kan zijn? Het zijn gevoeligheden waar Kim Holland zich al een leven lang niet door laat belemmeren. Bij het brede publiek is zij bekend als pornoster. Veel mensen zullen haar associëren met een leven vol lust en seks. Toch schuilt er een voor velen verrassende levensfilosofie achter haar publieke leven als sekssymbool.

Die levensfilosofie sluit aan bij Tijdloze Liefde, een datingcommunity die out of the box denkt.
Geen psychologische algoritmes of afstandelijke digitale matchingapps. Juist ontmoeting en persoonlijke aandacht stelt ondernemer en oprichter Anne Kemming centraal in haar website, waar zij veel van haar eigen passie, overtuiging en liefde heeft ingestoken. Tijdloze Liefde organiseert daarom veel ontmoetingsmomenten met gelijkgestemden in plaats van naar digitale oplossingen te grijpen. Want juist zo nodigt Tijdloze Liefde uit om uit die schulp te kruipen en ruimte te bieden om je stijlvolle, avontuurlijke en sexy zelf te zijn.

Ook deze huiskamersessie vindt plaats op een creatieve, intieme plek waar je jezelf kunt zijn. Het wordt een sessie voor iedereen die oprecht in liefde gelooft zonder oordeel, ongeacht of je single bent of elkaar van binnen en buiten  denkt te kennen.
Deze middag belooft een bijzondere en grensverleggende huiskamersessie te worden, niet alleen dankzij het levensverhaal van Kim maar ook door een muzikaal optreden door Rood Adeo die met zijn warme stem vol overtuiging zingt uit eigen repertoire over liefde, verlangen, dromen en geheimen.

 

Zaterdag 28 januari 15.00 – 18.00 uur
Thiemeloods, Leemptstraat 34 in Nijmegen (5 minuten lopen vanaf Nijmegen CS)
Tickets via www.thiemeloods.nl/programma.