Diep in jou

Eindelijk is het congres afgelopen. Het was een lange dag met een paar honderd ondernemers. Normaal was ik al een paar uur eerder vertrokken maar deze keer kan dat niet. Aan het eind van het congres wil het bestuur mij nog in het zonnetje zetten voor de diensten die ik heb bewezen de afgelopen jaren voor de ondernemers. Na de laatste spreker word ik door de voorzitter naar voren geroepen op het podium. Als midden dertiger ben ik de jongste van deze groep van ondernemers. Dit weerhoudt me er niet van om zonder enige vorm van angst of zenuwen naar voren te lopen in mijn strakke pak zonder stropdas. Ik ben nooit bang geweest om voor een grote groep te staan, ook nu blaak ik zoals altijd van zelfvertrouwen. Ik weet dat mijn charismatische uitstraling en mijn vlotte babbel mij hierbij helpen. Nadat ik luidkeels ben bejubeld door de menigte, wat bij mij eigenlijk het ene oor in gaat en het andere weer uit, krijg ik een grote bos rode rozen. Bah denk ik, een man geef je geen rode rozen, maar ik neem de bos in ontvangst alsof dit het beste cadeau is dat ik sinds jaren heb gekregen.

Ik loop naar mijn auto die op korte afstand van de congreshal staat. Ik druk op de afstandsbediening van de sloten en open de kofferbak. Argeloos gooi ik de bos rozen in de kofferbak. Het is aardedonker buiten en de kille temperatuur zorgt ervoor dat ik snel in mijn auto stap en de kachel maximaal op de heetste stand laat blazen.

 

Na ongeveer anderhalf uur rijden geeft mijn navigatie aan dat ik nog een uur onderweg zal zijn voordat ik thuis ben. Uit mijn maag komen onheilspellende geluiden, ik heb trek. Ik druk op de POI knop van mijn navigatie en zoek onder het rijden naar een restaurant. Het dichtstbijzijnde restaurant blijkt een hotel/restaurant te zijn, genaamd ‘Kasteel Diana’ en bevindt zich op 4 kilometer afstand. Ik markeer de route en rijd richting Kasteel Diana. In de verte zie ik het kasteel al opdoemen, op de gevel staan schijnwerpers gericht die de voorgevel romantisch verlicht. Ik rijd over het grindpad en parkeer mijn auto aan de zijkant van het kasteel.

 

In de lobby gekomen, zie ik een lange ontvangstbalie. Het plafond is hoog, zoals je in een kasteel mag verwachten en er hangt een gigantische kroonluchter die de hele lobby verlicht. Links van me zie ik een brede en prachtige hoogglans gelakte eiken trap naar boven. Rechts staan de openslaande deuren naar het restaurantgedeelte wagenwijd en uitnodigend open. Ik loop naar binnen en ga zitten aan een tafeltje met het zicht op de openslaande deuren. Op het moment dat ik mijn bestelling aan de ober wil doorgeven word ik afgeleid door een prachtige verschijning, een waanzinnig mooie blonde vrouw met donkere ogen, gekleed in een zwart kort lak jurkje met een diep decolleté. Het jurkje zit strak om haar lijf wat haar prachtige vormen goed doet uitkomen. Haar rode lippen en haar roodgelakte nagels versterken haar erotische en sexy uitstraling. Hoewel het in haar geval moeilijk in te schatten is, vermoed ik dat ze toch zo’n 15 jaar ouder moet zijn dan ik, wat voor mij geen probleem is. Ik heb me altijd al aangetrokken gevoeld tot meer zelfbewuste en onafhankelijke vrouwen. Ondertussen wacht de ober geduldig op mijn bestelling, die ik vervolgens al stotterend doorgeef. Mijn blik houd ik, totaal verstijfd, op de mooie vrouw. Ik voel voor het eerst mijn zelfvertrouwen wegzakken, ik word week en mijn eetlust is totaal verdwenen.

 

Ze lacht naar me terwijl ik een hap van mijn biefstuk probeer te nemen. Ik voel hoe knullig ik het vlees snij terwijl zij zonder enige gene naar me kijkt. Normaal gesproken zou ik dat ook kunnen bij een leuke vrouw die me niet raakt in mijn gevoel. Mijn dominantie maakt mij voor vrouwen vaak aantrekkelijk. Nu is mijn dominantie plotsklaps ver te zoeken en zijn de rollen omgedraaid en moet ik me schikken in een rol die totaal onbekend voor me is. Ik zit nog steeds te kijken naar een vrouw die sterker lijkt dan ik.

 

Onverwachts staat ze op. Ze loopt op haar rode stiletto hakken naar de openslaande deuren zonder naar mij te kijken. Ik volg haar met mijn ogen. Plotseling draait ze zich om, gaat met haar rug verleidelijk tegen de deurpost staan en tilt haar jurkje bij haar rechterbeen ietsje omhoog zodat ik de bandjes van haar jarretel aan haar kous kan zien. De sleutel van haar kamer heeft ze bij haar kous ingedaan en het label met haar kamernummer hangt aan de buitenkant over haar kous. Als door een magneet getrokken buig ik naar voren om er zeker van te zijn dat ik het nummer goed kan lezen. Kamernummer 113. Met haar wijsvinger maakt ze een ‘kom maar mee’ beweging om vervolgens zonder achterom te kijken te vertrekken.

 

Zeker 5 minuten heb ik bewegingsloos naar de lobby zitten staren totdat de ober langs komt om te vragen of het eten me smaakt. Ik schrik alsof ik wakker word en kan alleen nog een hakkelend “ja” uitbrengen. Mijn bestek leg ik naast elkaar op het bord en sta op. Ik sta in dubio, nog 1 uur rijden naar huis of een avontuur aangaan op kamer 113. Ik denk aan de rozen in de kofferbak en loop richting mijn auto, open de kofferbak en trek een enkele rode roos uit het boeket. Met een langzame tred loop ik terug naar de lobby. Kamer 113 dat moet de eerste verdieping zijn dacht ik. Ik kijk naar de brede trap, in het midden ligt een rode loper, vastgehouden door glimmende koperen roedes. Ik recht mijn schouders om mijn diep weggezakte zelfvertrouwen weer wat omhoog te krijgen en loop in het midden over de rode loper omhoog. Boven aan de trap kijk ik naar links en rechts om de kamernummer volgorde te zien. Ik moet rechtsaf. Ik tel de kamernummers stilletjes mee 110, 111, 112 en daar sta ik, voor kamer 113. Ik aarzel, ik kan nu nog terug. Aangetrokken door het beeld van de vrouw tegen de deurpost, klop ik daadkrachtig op de deur. Het duurt even, lang genoeg voor mij om dood nerveus te worden. Had ik het kamernummer wel goed gezien? Was het een valstrik? Opeens gaat de deur langzaam open. Daar sta ik, oog in oog met de vrouw die ik alleen in mijn dromen tegenkom. Ze pakt me bij de kraag van mijn overhemd en trekt me naar binnen. Zonder ook maar een woord te wisselen duwt ze me tegen de muur en zoent me vol op mijn mond terwijl ze de deur met haar voet dicht duwt. Nog nooit had ik zo lekker gezoend. Zo vastberaden als ze me eerst zoent, zo plots duwt ze zich van me af en fluistert zachtjes, “noem me maar Désirée”. Nog voor ik mijn naam kan zeggen, snoert ze mijn mond door haar vinger op mijn lippen te drukken. Op dat moment weet ik dat het echt maar eenmalig zal zijn. Ik overhandig haar de roos, ze glimlacht en legt de roos op de tafel. Achter haar, in het midden van de kamer staat een stoel. “Ga daar maar zitten en doe je ogen dicht”, zegt ze op gebiedende toon. Nog steeds in verwarring van mijn eigen volgzaamheid, doe ik wat ze zegt. Ze komt achter me staan en met een sjaal die naar parfum ruikt blinddoekt ze me. Zonder dat ik kan zien wat ze doet, geef ik me aan haar over. Ik hoor zachte zwoele muziek op de achtergrond, haar ademhaling voel ik langs mijn gezicht. Voordat ik mijn handen naar haar kan uitstrekken, verstrengelt ze haar vingers met de mijne. Ze gaat op mij zitten en begint zacht op de muziek mee te bewegen. Ik voel haar lippen dicht bij de mijne, maar ze raken elkaar net niet. Ik reageer direct op haar en voel mijn lid kloppen in mijn broek. Net op het moment dat ik het bijna niet meer hou, stapt ze van me af, haalt de blinddoek voor mijn ogen weg en zegt streng dat ik het bad moet laten vollopen en niet eerder mag terugkomen dan wanneer zij me roept.

Opnieuw ben ik zo mak als een lammetje en doe het gelijk zonder dat ik me beledigd of gekleineerd voel. Ik ga op de rand van het bad zitten en zie hoe het water in het ronde bad stijgt. Op de rand staat een fles badschuim die ik volledig in het bad leeg. Grote schuimkoppen vullen het bad. Vanuit de kamer roept Désirée dat ik mag komen. Ik zet de kraan uit van het inmiddels volgelopen bad, open de deur en zie haar op het bed liggen. Haar blonde lange haren keurig gedrapeerd op het kussen. Ze had enkel haar jarretels nog aan met haar rode stiletto hakken. Haar volle borsten stevig ingepakt in een prachtig kanten bh-tje waar haar harde tepels doorheen prijken.

 

Ik loop naar de bedrand, kijk haar aan en stap naast haar in bed, mijn hart bonkt in mijn keel. Ze duwt me op mijn rug en komt op me zitten. Ze zwaait met haar hoofd om haar haren voor haar gezicht weg te slingeren. Met een ruk scheurt ze mijn overhemd los, de knoopjes vliegen door de kamer. Machteloos lig ik haar aan te kijken terwijl ze heel behendig mijn riem en broek losknoopt. Gelukkig had ik mijn schoenen al in de badkamer uit gedaan zodat mijn broek en sokken in een oogwenk uit zijn. “Vind je me lekker?” vraagt ze en kijkt naar mijn harde geslacht die gespannen in mijn boxer blijft zitten. “Heerlijk Désirée”, kon ik nog net uitbrengen tussen 2 ademhalingen door. “Weet je wat jij gaat doen?” vervolgt ze, “jij gaat mij meerdere orgasmes bezorgen en mij hemels verwennen”. Ook al zou ik het met haar oneens zijn, haar stem laat geen ruimte voor tegenspraak. Gelukkig denk ik er precies zo over. Ik hou haar borsten vast en zie de voorsluiting aan haar bh-tje. Deze heb ik met een vingervlugge beweging los en de adrenaline giert door mijn lijf bij het zien van haar prachtige stevige borsten met haar harde tepels. Even schiet me de vraag door mijn hoofd of ze echt zijn of mooi gevuld, maar het maakt me ook niet uit, ze zijn prachtig en zacht. Haar tepels glijden tussen mijn vingers door. Ik buig mijn rug om haar tepels te likken en er zachtjes aan te zuigen. Als teken van genot hoor ik Désirée zachtjes kreunen, ze buigt zich naar mij en we zoenen elkaars zachte lippen. Eindeloos bewegen onze tongen rond elkaar. Mijn harde geslacht heeft intussen aan de bovenkant van mijn boxer de uitgang gevonden. Ik duw haar ietsje naar achteren en als ze over mijn knie glijdt voel ik hoe vochtig haar broekje is geworden. Ze maakt me wild en met een worp draai ik haar op haar rug en ga op mijn knieën aan het voeteneind van het bed zitten. Ik knoop haar jarretel los en trek haar broekje uit nadat ik eerst snel mijn boxer uittrek. Ik zie haar intieme lippen glinsteren in het maanlicht dat door het hoge raam schijnt, pak haar benen en leg die in mijn nek. Mijn hoofd verdwijnt tussen haar benen en ik lik haar intieme delen. Ze is zo nat, haar geil zoekt een weg als parels tussen haar lippen door. Ze spreidt haar benen zodat ik mijn tong in haar zachte gladgeschoren vagina kan laten verdwijnen. Met haar handen trekt ze haar lippen uit elkaar en duwt mijn hoofd stevig tussen haar benen. Ik voel haar clitje opzwellen onder mijn tong. Haar dominantie trekt weg en daarentegen voel ik me steeds meer mezelf worden. Ik til haar op en zorg dat ze op mijn gezicht gaat zitten zodat ik haar nog dieper kan likken, terwijl zij me pijpt en mijn harde geslacht volledig in haar warme mond neemt. Ze streelt mijn ballen en terwijl ik haar lik sla ik haar speels op haar billen. Ik draai me om zodat ze van mij afvalt op haar rug op het zachte bed. Ze weet wat er nu gaat komen. Ze spreidt gewillig haar benen en ik ga op haar liggen. Haar geil loopt intussen tussen haar benen zodat mijn harde geslacht gemakkelijk in haar kan glijden. Ik maak een paar diepe halen en ze kreunt van genot. Ik voer mijn tempo op en mijn stoten worden steeds heviger. Mijn ballen slaan bij elke stoot tegen haar billen. Ik zuig aan haar tepels en ze draait met haar ogen. Ik voel hoe ongecontroleerde schokbewegingen door haar lichaam schieten. Net voordat één van ons komt, trek ik me uit haar terug, draai haar op haar buik met haar hoofd op het kussen en trek haar omhoog op haar knieën. Aan haar heupen trek ik haar naar me toe om maar zo diep mogelijk in haar te kunnen. Ik trek haar billen open en neem haar diep achterlangs. Met een hand op haar rug duw ik Désirée in het kussen terwijl ik met mijn andere hand haar hoofd achterover trek aan haar lange blonde haren.

Diep neuk ik haar steeds sneller en harder en net op het moment dat zij gillend haar orgasme krijgt, spuit ik haar vol. Ze valt in mijn armen en rustig komen we samen bij. Na enige tijd stap ik uit bed, til haar op als een kind in mijn armen en loop met haar naar de badkamer waar het nog volle, warme bad op ons staat te wachten. Liefdevol doe ik haar stiletto hakken uit en rol haar kousen af. We stappen in bad, ik ga achter haar zitten en druk haar rug zacht tegen mijn borst. Ik streel haar borsten en zoen zachtjes haar nek. Intussen laat ik mijn hand in het water tussen haar benen glijden. Twee vingers tegelijk glijden tussen haar lippen door en ik masseer haar G-spot. Ik voel dat ze geniet en dat er doorlopend golven van haar geil over mijn vingers naar de uitgang zoeken. Het badwater mengt zich met het geil van Désirée. Wat had ik graag nog langer in dit bad gezeten, maar voor de 2e keer bereikt ze heftig schokkend een orgasme.  Ze is gebroken als ik haar uit het bad til. Ik sla een handdoek om haar heen en leg haar terug in bed. Tussen haar borsten ligt nog een laagje schuim uit het bad. Als ze enigszins is bijgekomen, zegt ze zachtjes, “nu is het mijn beurt”. Mijn geslacht is intussen weer enorm hard geworden en voordat ik ook maar iets kan doen, gooit ze een been over me heen en gaat schrijlings op me zitten. Zonder hulp van handen glijdt mijn harde geslacht weer in haar. Ze berijdt me en gaat met hoge frequentie op en neer. Bij elke op en neergaande beweging zie ik haar prachtige borsten dansen. “Neuk me” roep ik nog maar ik word overstemd met oerkreten van een orgasme van Désirée. Dit maakt me zo geil dat ik bijna gelijktijdig mijn sperma tot de laatste druppel in haar spuit.

 

Désirée valt in mijn armen in slaap, ik vecht tegen de slaap omdat ik mijn ogen niet van haar schoonheid kan afhouden. Na enige tijd verlies ik het gevecht en val in een diepe slaap.

 

Er wordt op de deur geklopt, ik schrik wakker. “Housekeeping” roept een vrouwenstem. “Not yet”, kan ik met schorre stem uitkramen. Mijn ogen gaan langzaam open en ik zie dat ik alleen in bed lig. Tegen beter weten in roep ik Désirée. Ik weet dat er geen reactie zal komen, mijn droomvrouw is al vertrokken. Ik richt mij op en zie naast mij op het kussen de roos liggen met op een kladblokje van Kasteel Diana geschreven: ‘Ik heb genoten, bedankt! Désirée xXx’.