Een recept voor verliefde mensen:

Aardbeien in een chocolade jasje. Deze chocoladefondue is de perfecte afsluiting van een romantisch dineetje.
225 gram smeltchocolade
200 ml room
14 tot 20 aardbeien (hangt van de grootte af)
satéprikkers
een theelichtje met houdertje om de gesmolten chocolade warm te houden
en natuurlijk mag een heerlijk glas champagne niet ontbreken

Bereiding

Was de aardbeien en droog ze voorzichtig af. Laat de kroontjes eraan zitten. Breek de chocolade in stukken en doe ze in een pannetje. Voeg de room toe. Verwarm het geheel al roerende op een laag vuur tot gladde massa. Haal het pannetje nu van het vuur. Zet het pannetje op een theelichtje of een ander warmhoudertje op tafel. Je kunt hiervoor het beste het kroontje vasthouden en en op een satéprikker prikken en genieten van heerlijke arbeiden in een warm chocoladejasje. Elkaars vingers aflikken is een must.