Alweer een tijdje geleden dat ik op “Datingpad” ben geweest. Was er eigenlijk ook niet zo mee bezig.

Totdat ik op mijn mobiel ineens een melding kreeg van een datingsite (waar ik mij nog niet definitief had ingeschreven) met een foto van een aantrekkelijke man. Ik las zijn profiel en had er meteen een goed gevoel bij. Ik schreef me gauw in om te kunnen reageren en binnen een kwartier kreeg ik een leuke reactie. Hij wilde heel graag afspreken. Voor mij ook de beste manier om erachter te komen wat je voor iemand voelt.

Tja, en wat doe je aan? Hoe wil ik overkomen? Ik sprak mezelf toe niet zo ingewikkeld te denken.
In ieder geval wel hoge hakken. Vind ik fijn om op te lopen. Een leuk jurkje erbij, een lichte make up en klaar is kees.

Ik had afgesproken om hem van de trein te halen. En daar kwam hij aan. Wat een leuke verschijning.
Toen we elkaar zagen zei ik meteen dat hij zich nog altijd kon bedenken en om kon draaien. Hij zei dat hij dit niet ging doen en aangenaam verrast was. Pfffff. De allereerste indruk was goed. Samen gingen we op weg naar een leuk cafeetje in de buurt van het station. Het werd een gezellige avond. Genoeg gespreksstof en voordat we het wisten was het al 23.00 uur.

Hij zei dat hij mij graag een tweede keer wilde zien en ik zei dat ik dat ook graag wilde. Wat ik wel bij mezelf bespeur dat ik de tweede date wel zenuwachtiger was dan de eerste keer. Juist omdat we ons tot elkaar aangetrokken voelen. De eerste keer weet je niet wat je kunt verwachten en kun je er wat meer onbevangen in staan.

We zijn nu bij date 4 en het wordt steeds leuker. Inmiddels heeft hij mij uitgenodigd bij hem thuis.
en is hij bij mij geweest. Samen gekookt, lekker muziekje, kaarsjes aan. Super relaxed.
Voel me steeds meer op mijn gemak en we ontdekken steeds meer van elkaar. Geen verplichtingen en vooral geen verwachtingen. Genieten van het moment. Je vrij voelen in verbinding want dan pas kan er iets moois ontstaan.  Wordt vervolgd. Liefs van Anabelle.