Wanneer je contact maakt, krijg je meer van iemand te zien. Het geeft energie en ontstaat vaak wanneer iemand iets over zijn of haar leven vertelt. Contact maken gaat verder dan koetjes en kalfjes. Wees open en kwetsbaar: Deel iets persoonlijks over jezelf. Dit kan helpen om vertrouwen op te bouwen en anderen aan te moedigen om zich ook open te stellen.
Oogcontact maken is een effectieve manier om interesse en vriendelijkheid uit te stralen en kan anderen aanmoedigen om met je te praten. Zorg ervoor dat je glimlacht terwijl je oogcontact maakt, dit laat zien dat je benaderbaar bent. Stel open vragen die een gesprek op gang kunnen brengen en iemand kunnen aanmoedigen om meer over zichzelf te vertellen.
Geef een oprecht compliment over iets dat je opvalt aan de persoon, zoals hun kleding, accessoires of talenten. Dit kan een gemakkelijke manier zijn om een positieve sfeer te creëren en een gesprek op gang te brengen.
Bij Tijdloze Liefde gaat het niet om eindeloos te appen en/of te mailen, maar om een leuke ontmoeting. Welkom op Tijdloze Liefde.