Veel mensen hebben bij het horen van een oudere vrouw met een jonge man een stereotype voor ogen. De vrouw is een verleidster, een ‘cougar’ die, gekleed in luipaardprint en stilettohakken, cocktails drinkend naar jonge mannen lonkt. Maar een andere onderzoeker ontdekte dat, in tegenstelling tot dit stereotype, heel weinig vrouwen die een relatie hebben met een jongere man, zichzelf als verleidster beschouwen.

Eerder dit jaar interviewde deze Milaine Alarie 55 vrouwen tussen de 30 en 60 jaar over hun relatie met een jongere man. Ze ontdekte dat de meeste vrouwen van boven de veertig eerder een passieve rol hadden gespeeld bij het ontstaan van de relatie. Meestal was de reden hiervoor dat deze vrouwen dat deze vrouwen er zelf last van hebben dat ze door de maatschappij worden gezien als een de stereotype verleidster.

Bij Tijdloze Liefde vind je alleen vrouwen die zich oprecht aangetrokken voelen tot een jongere man en alles uit het leven willen halen en er zich niets van aantrekken hoe iemand anders over je denkt.