Perfecte Nacht  op het Drentse platteland. ( Marijke).

 

Het is zaterdagochtend, de ochtend van de dag dat ik eindelijk de man ga ontmoeten die mij al weken appt. Lieve, leuke en soms geile berichtjes van een man die ik heb leren kennen via één van de vele datingsites die Nederland rijk is.
Deze man die mij aansprak op die site, is 30 jaar jonger dan ik!! En omdat ik net daarvoor een soort van teleurstellende date had gehad met een man ook in die leeftijdsklasse, wimpelde ik hem meteen af. Ik dacht van hem af te zijn, maar hij bleef aanhouden en nu twee maanden later, gaan we elkaar nog ontmoeten ook.

Inmiddels ben ik 3 weken op vakantie geweest in Canada en ondanks het tijdsverschil  hebben we steeds contact gehouden; kletsen over van alles maar toch vooral over onze eerste ontmoeting die er, volgens hem, echt gaat komen..  na mijn terugkomst ging hij naar Portugal en meteen nadat hij was thuisgekomen vroeg hij: wanneer verwacht je mij? Tja, dan gaat er toch wel wat door je heen .. Wil ik dit echt? Hoe zou het zijn met zo’n jonge man? Wat als hij tegenvalt? Shit, wat als ik tegenval?

De dag kruipt zo ongeveer voorbij. Hij is van plan om tegen vijf uur bij me te zijn; hij komt gewoon even vanuit Delft naar het Drentse platteland rijden … dat voelt toch wel heel erg lekker.
Ik laat nog even mijn hond uit in het bos waar ik naast woon en dan mag hij van mij wel ‘komen’…. Ik heb met hem gebeld en 1 gezichtsfoto gezien, dus hij blijft eigenlijk een verrassing tot het moment waarop hij mijn tuinpad op komt lopen.

Een appje van mijn date: ik sta in de file .. grrrrr, néééé nu niet, mijn geduld is al veel te lang op de proef gesteld, ik maak maar een kop koffie voor mezelf en heb eigenlijk best behoefte aan een sigaret, maar ik ben gestopt een poosje geleden .

Eindelijk hoor ik een auto het pad op rijden en ja, daar is hij dan: mijn Delftse date die mijn zoon zou kunnen zijn (niet aan denken). Even later komt er een tengere man, met petje en lekkere casual kleding mijn tuinpad oplopen. Even denk ik; jeetje hij is zo anders dan ik me had voorgesteld; helemaal niet het type man waar ik normaal op val.  Maarrrr, mijn hond, mijn lieve labrador, rent op hem af alsof hij een vriend begroet die hij een poos niet heeft gezien.  En als ik zie hoe deze man, laten we hem voor het gemak Len noemen, mijn hond begroet, dan ben ik al half om …

Je geeft me drie zoenen op mijn wangen en loopt met me mee naar binnen; ik woon in een vakantiehuisje en heb geen zin om Len met de vakantiegasten te delen.

Je laat je heel vertrouwd op mijn bankje vallen, kijkt me aan en zegt .. écht lekker dat ik bij je ben! Ik ga voor ons beiden een kop koffie maken …  en plof naast jou op de bank.  Alles in me staat op scherp .. je Delftse accentje (heerlijk),  je mannelijke luchtje (heerlijk, love it), je moderne kleding (lekkerrr) en je lijf (heel lekker) …
We praten over van alles, er zijn geen ongemakkelijke stiltes, gaan over van koffie naar een lekker biertje en opeens, schuif je naar me toe en zoent me .. eerst heel voorzichtig op mijn lippen … Oooow wat een heerlijke zoen en jezus wat een lekkere lippen heb je. Ik merk dat ik mijn adem een moment inhoud .. we schuiven iets bij elkaar weg; kijken elkaar aan en buigen weer naar elkaar toe voor een tweede heerlijke, zwoele zoen …. Ik voel het tot in mijn tenen (en de rest) en dan gaan we verder; een heerlijke tongzoen volgt en ik voel me zo heerlijk en vertrouwd bij deze man; bij jou.

Je trekt me bij je op schoot en we verliezen onszelf in een heerlijke zoen; ik sabbel tussen het zoenen door op je onderlip .. steeds langer en intenser tot we elkaar hijgend loslaten …..
“Jezus wat zoen je lekker” zeg je … en ik kijk jou bijna blozend aan en zeg hetzelfde … dit heb ik nog nooit meegemaakt .. een man waarvan ik dacht dat hij niet mijn type was, maar heerlijk zoent en mijn lichaam in vuur en vlam zet …  Alles in mij wil meer met Len dan alleen zoenen … en als je me vastpakt en in mijn oor fluistert  “waar is je slaapkamer?”…  voel ik me slap worden van verlangen naar jou.

Ik sta op, pak je bij je hand en leid je mee de trap op naar boven. Ik steek een paar kaarsen aan en we staan samen toch een beetje verlegen naast mijn bed. Jij gaat zitten en trekt me op je schoot … dan voel ik je hand in mijn nek naar beneden gaan .. je vindt het randje van mijn bloes en dan is jouw koele hand op mijn blote rug … kippenvel en harde tepels krijg ik van je .. zo vol verlangen naar deze man, deze jonge man, die met mij, een vrouw die zijn moeder kan zijn, een lekkere nacht wil beleven.

Je knoopt mijn bloesje los en schuift het van mijn schouders ..  ik hoor je je adem inhouden;  jezus wat zie je er lekker uit zonder bloes .. dat breekt een beetje  de spanning en het duurt maar even of ik trek jouw shirt over je hoofd uit ..Oh my god wat een lekker lichaam heb je en ik leg mijn handen op je borst ..  Ik wil je gewoon overal aanraken .. je voelt lekker, je ruikt lekker en ik wil je helemaal naakt zien.
Alsof je mijn gedachten kan lezen duw je me van jouw schoot en gaat achter me staan; rits van mijn rok omlaag en rokje uit .. alleen nog een slipje en bh … en ja, daar gaan de haakjes van mijn bh en mijn borsten zijn vrij … Ik heb niet echt achteraan gestaan met uitdelen en ik zie aan je gezicht dat dit jou wel bevalt … jij omvat mijn borsten met je  handen .. mooie slanke handen .. en OMG je maakt me nu al zo vreselijk opgewonden dat ik jouw jeans wel van je lijf wil scheuren.
Natuurlijk:  jeans met knopen .. welke gek heeft die uitgevonden? Maar ondanks mijn trillende handen lukt het me om je broek los te maken en op de grond te laten belanden, nu staan we dus beiden in ons slipje/boxer …. Ik kan het niet laten en leg mijn hand op de voorkant van je boxer … Mmmmm wat een heerlijke verrassing wacht daar op me; meteen trek ik je boxer naar beneden en again OMG wat een heerlijk stuk gereedschap … iets met slanke mannen en een grote penis … klopt dus! Heel rap trek jij nu ook mijn slipje uit;  zijn we beiden naakt nu en aan je penis te zien ben je al behoorlijk opgewonden …  Even flitst door mijn hoofd dat ik dit bijna had gemist door jou af te wijzen in het begin, maar ohhh wat ben ik blij dat jij hebt volgehouden …

Je legt je hand in mijn nek en trekt me naar je toe .. kust me zacht op mijn lippen en trekt me met je  mee op bed…  je handen zijn overal op  mijn lichaam, gevolgd door je mond .. je streelt mijn lichaam overal ; mijn lichaam is bedekt met kippenvel … ik kan niet achterblijven en wil je eigenlijk het liefst IN me, maar ik wil toch eerst genieten van je lichaam.

We zoenen, strelen, likken, kreunen en dit heb ik echt nog nooit meegemaakt .. een man, een hele jonge man, die zoveel aandacht heeft voor MIJ. En eindelijk eens een man die niet meteen erop en eraf wil … maar echt de tijd neemt om mijn lichaam te verkennen – en ik zijn heerlijke lichaam natuurlijk – en me echt vrouw laat voelen. Met zijn handen, lippen, tong … je verhoogt mijn opwinding tot het punt waarop dat alleen maar kan worden bevredigd door méér dan alleen dié lichaamsdelen.

Natuurlijk liggen mijn handen ook niet stil naast me … ik voel hoe je verstrakt als ik jou overal aanraak, kleine kusjes en likjes over jouw hele lichaam geef … en je penis niet vergetend natuurlijk .. en ohh wat smaak je vreselijk lekker! Zachtjes kreunen maakt mij alleen maar geiler en je trekt mij boven op je: yes, mijn favo standje ook nog …

Op het moment dat ik me over je heerlijke pik laat zakken, houden we beiden onze adem in en jezus, je ogen worden gewoon bijna zwart van opwinding en geilheid. Heel langzaam beginnen we elkaar écht te beminnen en eerlijk is eerlijk; dit is dus waarom ik een jongere man zo heerlijk en aantrekkelijk vind: meerdere malen kun je je inhouden om niet meteen te komen … en mij zo de kans te geven om heerlijk van jou/ons te genieten.

Na een aantal verschillende standjes uit te proberen, zijn we dan beiden zo ver dat we het laten gebeuren .. en my god, wat voelt het heerlijk om eindelijk, na bijna een uur gevreeën te hebben, ons heerlijk te laten gaan. Volkomen tevreden liggen we naast elkaar én dan begin je gewoon weer te zoenen en te strelen … Nog nooit meegemaakt dit en lang verhaal kort: onze heerlijke, geile avond/nacht duurt  een uur of 5, waarna we eindelijk helemaal bevredigd en tevreden in slaap vallen…. Lepeltje lepeltje, jij tegen mijn billen …mmmmm

Om een uur of elf word ik wakker gemaakt door mijn young lover en jeez je bent alweer paraat … Ik was nooit een fan  van ochtendsex, maar jezus wat heb ik in mijn leven een boel gemist, want ochtendsex met deze heerlijke man … ‘nothing better than this’..

Tegen een uur of twee wint de zin in eten , het van de zin in sex en zakken we af naar beneden. Jij zet de koffie; ik zorg voor iets te eten en knuffelend kruipen we op mijn bank …

Niet lang daarna spring je lekker onder de douche om daarna weer naar Delft af te reizen; voor beiden roept de plicht weer de volgende dag. Als je weg bent .. snik .. , ga ik op mijn gemakje douchen en ik mis je nu al terwijl je pas tien minuten weg bent …. Dit was echt een nacht om nooit te vergeten en nu, 1,5 jaar later, is dat ook niet gebeurd.

We zien elkaar nog regelmatig en ook al zie jij een relatie niet zitten, jammer, maar ik snap je ergens wel, ben jij de meest speciale man die ik ooit heb ontmoet. Jij hebt me doen inzien dat de aanhouder wint en dat sex met een jongere man heerlijk, geweldig, geil, romantisch, opwindend, spannend en gewoon het lekkerste is wat er bestaat.

Het is dan ook wel duidelijk dat als ik zou winnen, jij  de man bent die met me meegaat!

Ik hoop dat jullie hebben genoten, ik namelijk wel, lekker om dit op te schrijven.