Jij weet wat je wilt, doet geen concessies: een avontuur voor even óf altijd, zolang jullie beiden genieten en elkaar verrijken.

Dé online ontmoetingsplek voor 45+ vrouwen en 35+ mannen

Vijftig plus datingsite met tijdloze en hippe singles!

Ben je op zoek naar een vijftig plus datingsite waar je écht leuke singles tegenkomt? Singles die niet uitgeblust op de bank zitten of wanhopig op zoek zijn, maar net zo tijdloos en hip zijn als jij? Maak dan kennis met Tijdloze Liefde! Op onze datingsite zijn alle 45+ dames en 35+ heren welkom die op zoek zijn naar een leuke date of relatie. Via onze website kun je je direct inschrijven en Tijdloze Liefde een maand gratis uitproberen. Wie weet ontmoet je meteen een gelijkgestemde of bevalt het daten je zo goed dat je daarna een abonnement voor langere tijd neemt op de website.

Tijdloze Liefde onderscheidt zich van andere vijftig plus datingsites

Tijdloze Liefde onderscheidt zich van andere vijftig plus datingsites door alleen serieuze singles toe te laten. Wij houden namelijk niet van fake profielen en valse beloftes. Om precies deze reden vragen we alle leden om een foto te plaatsen. Zo laat je zien dat je serieus bent én ziet een match meteen hoe leuk jij eruit ziet. Ook onze werkwijze is transparant en eerlijk. Bij ons geen irritante meldingen, testen of andere fratsen. Je abonnement (van een maand, drie maanden of zes maanden) loopt bovendien automatisch af, hier hoef jij zelf niks voor te doen. Heb je dat leuke maatje nog niet gevonden? Dan mag je je abonnement natuurlijk wel altijd verlengen.

Maak kennis met Tijdloze Liefde: de datingsite vijftig plus

De beste manier om met onze datingsite vijftig plus kennis te maken? Dat is door een kijkje te nemen op onze website. Hier lees je meer over onze voorwaarden, ervaringen van andere singles en onze werkwijze. Daarnaast lees je in ons blog tips voor het plaatsen van een profielfoto en onze visie. Online vind je tevens onze contactinformatie. Neem dus gerust contact met ons op als je vragen hebt, meer informatie wilt of hulp nodig hebt met het creëren van een profiel. Je bereikt ons snel en eenvoudig via de e-mail, telefoon, het online contactformulier of social media.

‘Tijdlozeliefde is een plek waar jij jezelf kunt zijn. Een plek waar jij je verrijkt met nieuwe ervaringen en herinneringen.’

Zullen we samen onszelf zijn?

Je bent stijlvol sexy, ondernemend en zelfbewust. Jij kiest en maakt jouw eigen geluk. Daarin trek jij je niets aan van je omgeving en wandel jij jouw eigen pad in het leven.

Een online ontmoetingsplek voor gelijkgestemden

Tijdlozeliefde is dé online ontmoetingsplek voor 45+ vrouwen en 35+ mannen die verder kijken dan hun leeftijd en op zoek zijn spannende en intieme ontmoetingen. Online kan je tegenwoordig eenvoudig iemand vinden, maar jij zoekt meer dan slechts een ‘avontuurtje’. Welkom bij tijdlozeliefde!

Eerste maand gratis

Bij Tijdlozeliefde kan je de eerste maand naar hartelust gebruik maken van alle functies. Na afloop van de gratis periode kun je kiezen uit een van onze lidmaatschappen op maat.