Jij weet wat je wilt, doet geen concessies: een avontuur voor even óf altijd, zolang jullie beiden genieten en elkaar verrijken.

Dé online ontmoetingsplek voor 45+ vrouwen en jongere mannen

Tijdloze Liefde: de singles 50 plus datingsite

De tijd dat je vanaf 50 jaar als “middelbaar” werd bestempeld is allang voorbij. Sterker nog, met 50 jaar ben je in de bloei van je leven. Jij weet wat je wilt, durft te genieten en bent bovendien jong van geest. En hoewel het single leven je prima bevalt, sta jij er wel voor open om nieuwe mensen te leren kennen. Een leuke man of vrouw voor een gezellige date of voor een langdurige relatie bijvoorbeeld. Maak daarom kennis met Tijdloze Liefde, dé singles 50 plus datingsite. Bij Tijdloze Liefde kom je leuke singles tegen van allerlei leeftijden en met dezelfde mentaliteit als jij.

Maak een profiel op de datingsite 50 plus singles

Tijdloze Liefde bewijst dat een datingsite 50 plus singles allesbehalve saai hoeft te zijn. Ons motto is daarom ook: “Liefdevol leven en laten leven. Zonder vooroordelen en taboes”. Onder andere mannen die op zoek zijn naar een rijpere vrouw en vrouwen die leeftijd geen obstakel vinden zijn van harte welkom op onze website. Maak daarom direct een profiel aan op de website zodat je leuke singles kunt leren kennen. Goed om te weten: de eerste maand lidmaatschap is helemaal gratis. Zo kun je op je gemak rondkijken op de website en direct kennismaken met gelijkgestemden.

Vragen? Contacteer de single datingsite 50 plussers!

Na de eerste maand gratis lidmaatschap, kun je op de single datingsite 50 plussers kiezen voor verschillende abonnementen. Ga bijvoorbeeld voor een abonnement van een maand, drie maanden of zes maanden. En heel belangrijk: bij Tijdloze Liefde laten we alleen serieuze singles toe. Fakeprofielen of grappenmakers krijgen bij ons geen kans. Ons doel is namelijk om jou echt een leuke, stijlvolle en tijdloze liefde te bezorgen. Heb je nog vragen of ben je benieuwd geworden naar ervaring van andere singles? Neem dan een kijkje op de website of contacteer ons direct. Wij zijn bereikbaar via social media, de e-mail, ons telefoonnummer of het online contactformulier. Graag tot ziens bij Tijdloze Liefde!

Zullen we samen onszelf zijn?

Je bent stijlvol sexy, ondernemend en zelfbewust. Jij kiest en maakt jouw eigen geluk. Daarin trek jij je niets aan van je omgeving en wandel jij jouw eigen pad in het leven.

Een online ontmoetingsplek voor gelijkgestemden

Tijdlozeliefde is dé online ontmoetingsplek voor 45+ vrouwen en jongere mannen die verder kijken dan hun leeftijd en op zoek zijn spannende en intieme ontmoetingen. Online kan je tegenwoordig eenvoudig iemand vinden, maar jij zoekt meer dan slechts een ‘avontuurtje’. Welkom bij tijdloze liefde!

Eerste maand gratis

Bij Tijdlozeliefde kan je de eerste maand naar hartelust gebruik maken van alle functies. Na afloop van de gratis periode kun je kiezen uit een van onze lidmaatschappen op maat.