Jij weet wat je wilt, doet geen concessies: een avontuur voor even óf altijd, zolang jullie beiden genieten en elkaar verrijken.

Dé online ontmoetingsplek voor 45+ vrouwen en jongere mannen

Relatiesite voor ouderen die jong zijn van geest

Vanaf een bepaalde leeftijd is het minder makkelijk om in contact te komen met singles. Veel leeftijdsgenoten zitten in een relatie, hebben andere interesses dan jij of hebben te veel emotionele bagage voor een ongecompliceerde relatie. Daarnaast kom je misschien niet meer wekelijks op feestjes of andere plekken waar je leuke mensen ontmoet. Tijdloze Liefde is daarom een relatiesite voor ouderen die jong zijn van geest. Dames en heren die op zoek zijn naar een gezellige date of relatie zijn van harte welkom. Zonder vooroordelen, zonder taboes en zonder torenhoge verwachtingen. Tijdloze Liefde staat namelijk voor simpelweg elkaar ontmoeten en kijken of het klikt.

Ouderenrelatiesite voor 35 plus mannen en 45 plus vrouwen

Op onze ouderen relatiesite mogen jongere mannen en vrouwen vanaf 45 jaar zich gratis inschrijven. Door een profiel aan te maken kun je direct beginnen met je zoektocht naar een leuke single. Hoewel onze website zich speciaal openstelt voor jongere mannen die naar een rijpere vrouw zoeken (en andersom), zijn natuurlijk ook dames en heren die leeftijd maar een getal vinden hartstikke welkom. Het gaat immers om de klik en het hebben van aantrekkingskracht en dezelfde verwachtingen binnen een relatie. En of die sprankeling er is, dat merk je snel genoeg na een aantal berichtjes, een telefoongesprek of een ontmoeting.

Contacteer onze relatiesite voor vijftig plus

Onze relatiesite voor vijftig plus onderscheidt zich van andere websites door transparant te werken. Wij weren fakeprofielen en doen ons best om alleen serieuze singles toe te laten. We raden je bijvoorbeeld aan om een profielfoto te plaatsen, zodat je direct laat zien wie je bent. Daarnaast hanteren wij geen systeem waarbij je betaalt per berichtje of abonnementen die ongevraagd verlengd worden. Voor meer informatie over ons en onze werkwijze raden we je aan om even op de website te kijken. Natuurlijk kun je ons ook direct contacteren. Op de website vind je onze contactgegevens of kun je direct het online contactformulier invullen. Graag tot ziens bij Tijdloze Liefde!

‘Tijdlozeliefde is een plek waar jij jezelf kunt zijn. Een plek waar jij je verrijkt met nieuwe ervaringen en herinneringen.’

Zullen we samen onszelf zijn?

Je bent stijlvol sexy, ondernemend en zelfbewust. Jij kiest en maakt jouw eigen geluk. Daarin trek jij je niets aan van je omgeving en wandel jij jouw eigen pad in het leven.

Een online ontmoetingsplek voor gelijkgestemden

Tijdlozeliefde is dé online ontmoetingsplek voor 45+ vrouwen en jongere mannen die verder kijken dan hun leeftijd en op zoek zijn spannende en intieme ontmoetingen. Online kan je tegenwoordig eenvoudig iemand vinden, maar jij zoekt meer dan slechts een ‘avontuurtje’. Welkom bij tijdloze liefde!

Eerste maand gratis

Bij Tijdlozeliefde kan je de eerste maand naar hartelust gebruik maken van alle functies. Na afloop van de gratis periode kun je kiezen uit een van onze lidmaatschappen op maat.