Jij weet wat je wilt, doet geen concessies: een avontuur voor even óf altijd, zolang jullie beiden genieten en elkaar verrijken.

Dé online ontmoetingsplek voor 45+ vrouwen en jongere mannen

Relatiesite 50 plus: Tijdloze Liefde

Tijdloze Liefde is een relatiesite 50 plus die net wat anders in elkaar steekt dan andere datingsites. Wij geloven namelijk niet alleen in traditionele relaties, maar ook in relaties tussen jongere mannen en rijpere vrouwen. Op onze website ontmoet je daarom gelijkgestemden die net als jij jong van geest zijn. Taboes en vooroordelen? Die gooien we graag overboord. Wij matchen avontuurlijke mannen met ervaren dames zonder ons druk te maken over een leeftijdsverschil. Zowel voor spannende dates als voor een langdurige relatie vind je bij Tijdloze Liefde een geschikte partner. Een partner die net als jij een open mind heeft en volop van het leven geniet!

Anders dan andere relatiesites 50 plus

Op veel relatiesites 50 plus kom je ouderen tegen die uitgeblust zijn, veel emotionele bagage met zich meedragen of torenhoge verwachtingen hebben. En dat is zonde, want juist als 50 plusser weet je dat het leven niet maakbaar is. Dat we moeten genieten van het moment en ons niet te veel moeten aantrekken van de buitenwereld. Precies om deze redenen hebben wij Tijdloze Liefde in het leven geroepen. Speciaal voor alle jongere mannen en 45 plus dames die een partner zoeken die hetzelfde in het leven staan als jij. Jij wilt namelijk gewoon leuke singles ontmoeten en zien waar het schip strandt.

Profiel maken op onze 50 plus relatiesite

Een profiel aanmaken op onze 50 plus relatiesite is snel, eenvoudig en gratis. Zo kun je op een laagdrempelige manier de website ontdekken en berichtjes uitwisselen met andere singles. Wacht daarom niet langer en schrijf je direct in. Wie weet heb jij binnenkort al je eerste ontmoeting met een leuke dame of heer! Meer informatie over ons vind je uiteraard ook op de website en social media. Mocht je nog vragen hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om jou te helpen bij het vinden van een inspirerende en tijdloze liefde!

‘Tijdlozeliefde is een plek waar jij jezelf kunt zijn. Een plek waar jij je verrijkt met nieuwe ervaringen en herinneringen.’

Zullen we samen onszelf zijn?

Je bent stijlvol sexy, ondernemend en zelfbewust. Jij kiest en maakt jouw eigen geluk. Daarin trek jij je niets aan van je omgeving en wandel jij jouw eigen pad in het leven.

Een online ontmoetingsplek voor gelijkgestemden

Tijdlozeliefde is dé online ontmoetingsplek voor 45+ vrouwen en jongere mannen die verder kijken dan hun leeftijd en op zoek zijn spannende en intieme ontmoetingen. Online kan je tegenwoordig eenvoudig iemand vinden, maar jij zoekt meer dan slechts een ‘avontuurtje’. Welkom bij tijdlozeliefde!

Eerste maand gratis

Bij Tijdlozeliefde kan je de eerste maand naar hartelust gebruik maken van alle functies. Na afloop van de gratis periode kun je kiezen uit een van onze lidmaatschappen op maat.