Garagegeheimen

Ik kijk naar het plafond en geniet van het fluiten van de vogels bij mij in de tuin. Zoals vaker hebben ze mij gewekt al ruim voor de wekker afloopt. Het was gisteravond laat geworden en toch ben ik weer vroeg wakker, ik heb niet veel slaap nodig. Mijn wekker loopt af en overstemd de rustgevende geluiden van de vogels op een irritante manier. Ik geef een harde klap op de wekker om hem voor 24 uur weer stil te krijgen. Met een zwaai gooi ik het warme dekbed van me af en met 2 benen tegelijk stap ik uit mijn bed. Ik loop richting de badkamer en maak altijd even een sprongetje ter hoogte van het raam om deze zo snel mogelijk voorbij te schieten, omdat ik zoals altijd zonder enige stoffering om mijn lijf in mijn bed lig. Ik loop langs de spiegel in de badkamer en zie uit mijn ooghoek dat ik zeker een douche nodig heb om weer fris aan de dag te kunnen beginnen. De stortdouche laat het water vallen als ik de kraan open draai. Ik voel met mijn hand of het water tot een aangename temperatuur is gekomen en jump onder de douche. Ik knijp mijn ogen een beetje dicht om te voorkomen dat ze vol water lopen en giet een handjevol  badschuim in mijn hand en wrijf mezelf in. In mijn borsthaar wil het badschuim het beste schuimen. Met 2 handen was ik mijn lijf en voel de stekeligheid van de korte haartjes op mijn geslacht. Ik pak het scheermes en de scheerzeep en zeep mijn geslacht in. Ik voel hoe hij zich opricht tijdens het inzepen en laat een paar keer mijn voorhuid over mijn eikel glijden en geniet van het erotische gevoel dat bij me opkomt. Als man alleen help ik mezelf regelmatig, al heb ik ook vaak een vriendin die me daarbij helpt. Het zijn meestal heftige seksuele ontmoetingen die ik met veel verschillende dames heb. Ik hou van zelfbewuste vrouwen die weten wat ze willen en zijn daarom vaak wat ouder dan ik. Gelukkig zijn het ook deze vrouwen die voor mijn charismatische uiterlijk en mijn sportieve lijf vallen. Zoals altijd na het scheren balsem ik mijn geslacht in met zachte lekker geurende olie.

Ik spring in mijn auto en rij naar mijn werk. Omdat ik vroeg ben, ben ik één van de eersten in de parkeergarage en kan ik een goede parkeerplek uitzoeken. Achter mij rijdt een vrij nieuwe parelmoer witte Mercedes, ‘het zal wel één van de directieleden zijn’ denk ik terwijl ik mijn auto achteruit in een parkeervak manoeuvreer. De witte Mercedes parkeert tegenover mij. Als ik mijn telefoon uit de houder haal en mijn laptoptas van de bijrijder stoel pak zie ik de deur van de witte Mercedes opengaan. Op slag stokt mijn ademhaling als ik zie hoe daar een prachtige waanzinnig mooie elegante vrouw in een kort leren rokje met overknee laarzen uit de auto stapt. Ik laat mijn telefoon spontaan vallen en hap naar adem. Ik hoop niet dat ze mij ziet, ik zou een wanhopige indruk achterlaten. Ik herpak mezelf en stap ook snel uit omdat ik de kans om haar te spreken niet wil missen. “Goedemorgen” roep ik haastig om contact met haar te krijgen, ze draait zich om, lacht naar me maar zegt niets. “Mooie auto heeft u” zeg ik en ik denk dat dit wel de aller slechtste openingszin is die ik ooit heb gebruikt. Ze lacht wederom en voelt mijn spanning en zegt, “ja mooi hè, ik heb een goede smaak” en ze knipoogt speels naar me. Ik voel dat ze niet snel geshockeerd is en durf te zeggen: “ook een prachtige spannende kledingstijl, staat u bijzonder sexy. Werkt u allang bij ons bedrijf?” vraag ik vervolgens. Ze antwoordt negatief en vertelt dat ze er waarschijnlijk als interim alleen vandaag is. Even ben ik teleurgesteld dat ik haar morgen dus niet weer zie maar voel ook dat ik dus vandaag mijn slag moet slaan.

De hele morgen heb ik nagenoeg niets gedaan. Niet veel verder dan naar mijn beeldscherm staren en twee pennen kapot bijten ben ik niet gekomen. Mijn gedachten waren bij die mooie sexy blonde dame. Eindelijk is het lunchtijd. Daar waar ik altijd met wat directe collega’s ga lunchen in de kantine, probeer ik deze collega’s nu te ontlopen. Ik moet mijn sexy vrouw beter leren kennen. Mijn ogen turen alle tafels in de kantine af, waar is ze? Ik loop naar de koffieautomaat en zie haar daar net een kop thee inschenken. Het is druk bij de automaat maar ik dring op subtiele wijze voor. Ik hoor collega’s mopperen al interesseert me dat totaal niet. “Probeert u ook het broodje carpaccio uit ons bedrijfsrestaurant? Deze is huisgemaakt en ontzettend lekker”, zeg ik tegen haar. Ze kijkt op en antwoordt dat ze liever iets warms heeft, waarna ze opnieuw naar me knipoogt. Ik zie een tafeltje vrij en nodig haar uit om bij me te komen zitten. Ze slaat mijn aanbod niet af en zo zit ik tegenover de vrouw die alle vezels in mijn lijf in vervoering brengt. Ik zet mijn koffie op tafel en voel hoe intussen een hoge laars zich tussen mijn benen wringt. ‘Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt’, denk ik. Deze vrouw weet van aanpakken en heeft weinig woorden nodig, bestaat er dan toch zoiets als ‘seks op het eerste gezicht’ denk ik. Met mijn rechter ellenboog op tafel waarvan de hand mijn hoofd ondersteunt onder mijn kin, kijk ik haar diep in haar prachtige heldere grijze ogen. Mijn andere hand laat ik onder de tafel glijden en ik voel haar hoge gelakte overknee laars.

Ik laat mijn hand over haar kuit glijden omhoog tot boven haar knie waar de laars stopt en overgaat in haar onbedekte zachte huid. Ik wring me nog dichter tegen de tafel aan om mijn hand nog verder te kunnen laten gaan. Mijn hand vindt de weg onder haar leren rokje en op het moment dat ik bijna daar ben waar haar benen bij elkaar komen, schuift ze haar stoel achteruit, staat op en geeft me een aai over mijn bol. Ze zegt voor ze wegloopt dat ze vanavond tot 19.00 uur aan het werk is.

Net als ik gaan alle medewerkers rond 17.00 uur naar huis, er wordt nauwelijks overgewerkt bij ons bedrijf. Ik weet nu al dat ik straks met heel veel plezier en spanning in de parkeergarage in mijn auto zal wachten.

Mijn digitale klok geeft 18.50 uur aan, nog 10 minuten en dan zou mijn droomvrouw hier naar haar auto toe moeten lopen. Het lijkt alsof de tijd steeds langzamer gaat. Mijn geilheid en het verlangen naar heftige seks wordt steeds groter. De parkeergarage is – met uitzondering van mijn auto en haar glimmende parelmoer witte Mercedes – helemaal leeg. Plotseling springt de lamp met de pijl naar onder aan welke aangeeft dat de lift van ons kantoor naar de parkeergarage onderweg is naar beneden.

De grote roestvrijstalen deuren van de lift schuiven open en ik zie haar verschijning. Haar blik richt zich direct op mijn auto. Natuurlijk wist ze dat ik op haar zou wachten. Met een bult ter hoogte van de rits in mijn broek stap ik uit mijn auto, loop zelfverzekerd op haar af en sla mijn armen om haar heen alsof ik haar al jaren ken. Ik zoen haar heftig terwijl ik haar bij haar billen tegen me aan druk zodat ze gelijk kan voelen hoe ik naar haar verlang en hoe hard ik ben. “Om 20.00 uur moet ik mijn man van het station halen” zegt ze, “dus laten we snel van elkaar gaan genieten”. Ze fluistert: “doe het geil, doe het goed, we hebben maar beperkte tijd”. Ik til haar leren rokje omhoog. Tot mijn vreugde had ze haar broekje al uit gedaan. Jeetje, wat is ze verschrikkelijk geil. Deze zo charmante vrouwelijke elegante ontpopt zich als een enorm geile Milf. Zelden heb ik een vrouw zo lekker nat gezien. Terwijl ik met 2 vingers haar G-spot masseer duw ik haar tegen de grille van haar Mercedes aan. “Ik wil dat je me hard en diep neukt”, zegt ze. Ze gaat op haar hurken zitten en ritst mijn broek los. Door de spanning en haar heerlijke geile lijf is mijn geslacht keihard geworden. Ze laat hem heerlijk tussen haar zachte lippen in haar mond glijden. “Pijp me, geile hoerig slet” roep ik, terwijl ik haar hoofd vasthoud. Mijn geile teksten maken haar super geil en ze begint me nog heftiger te pijpen. Ik trek haar aan haar hoofd omhoog en leg haar achterover op de motorkap van haar maagdelijk witte Mercedes. Ik laat mijn harde geslacht in haar glijden, zelf houdt ze haar benen opgetrokken en wijd uit elkaar zodat ik zo diep mogelijk in haar kan. Ik neuk haar in een hoog ritme, knijp haar in haar borsten en roep nog meer geile woorden. Haar lichaam kronkelt van genot. Ik pak haar benen en zij houdt de raamwissers vast om maar niet van de motorkap te glijden. Ze wil elke stoot goed voelen. Ik sla met mijn eikel op haar clitje en zie haar geil wegspetteren. “Spuit me vol” galmt het door de parkeergarage, gevolgd door een enorm gekreun van een orgasme. Uit mijn geslacht spuit op dat moment een enorme lading sperma haar natte geile vagina in. Eventjes blijft ze roerloos liggen, dan kijkt ze op haar horloge en gaat weer staan. Ik zie mijn sperma onder haar rokje langs haar been haar laars inlopen. Ik wil nog veel meer, maar voordat ik mij bewust ben van wat er om me heen gebeurt, zit ze al weer in haar Mercedes en al toeterend neemt ze met haar lippen in een kusbeweging afscheid van me, mij volledig verbouwereerd achterlatend.

Eigenlijk zou ik me nu gebruikt moeten voelen, maar voor het eerst in mijn leven zijn de rollen omgedraaid en gek genoeg overspoelt mij een gevoel van puur genot.