Een relatie met een “oudere “vrouw van 50 plus is bevrijdend

Ik vind een oudere man- jongere vrouw relatie totaal niet te vergelijken met een oudere vrouw-jongere man relatie. Een man in de penopauze die zijn ego moet opladen met een jonge vrouw vind ik zelfs een beetje gênant. Het is zo cliché. Een uitvergroting van het gangbare patroon. Een vrouw met macht wordt vaak griezelig gevonden. Ik ben mijn hele leven al anders geweest dan andere mannen. Ik voel me juist aangetrokken tot haar kennis, levenservaring, status en charisma. Oudere vrouwen zijn interessanter en fascinerender omdat ze weten wat ze met hun leven willen.
Geschreven door Jorn

 

Door | 2018-08-06T15:52:50+02:00 augustus 8th, 2018|Blogs van leden van Tijdloze Liefde|Reacties uitgeschakeld voor Een relatie met een “oudere “vrouw van 50 plus is bevrijdend