Jij weet wat je wilt, doet geen concessies: een avontuur voor even óf altijd, zolang jullie beiden genieten en elkaar verrijken.

Dé online ontmoetingsplek voor 45+ vrouwen en jongere mannen

Dating voor 50 plussers die jong van geest zijn

Dating voor 50 plussers hoeft alles behalve saai te zijn. Bij Tijdloze Liefde richten we ons daarom speciaal op 50 plussers die jong van geest zijn. Wij houden namelijk niet van vooroordelen en taboes. Wel houden wij van ongecompliceerd kennis maken, daten en kijken wat de toekomst ons brengt. En of dat nou een leuke date of een langdurige relatie is: alle opties staan open. Bij Tijdloze Liefde vind je dan ook een leuke match met dezelfde interesses en verwachtingen als jij. Ook als jij een rijpere dame bent die op zoek is naar een jongere man, of jij een jonge man bent die zoekt naar een vrouw met levenservaring.

Tijdloze liefde: 50 plus dating voor 50 plussers

Bij Tijdloze Liefde maken we 50 plus dating voor 50 plussers graag zo eenvoudig mogelijk. Door gratis een profiel aan te maken, kun je dan ook direct beginnen met zoeken naar leuke singles. Vul je profiel bij voorkeur zo volledig mogelijk in (met profielfoto!), dan is de kans groot dat je snel een match vindt. Op onze website leggen we je uit hoe het maken van een profiel in zijn werk gaat. Mocht je naar aanleiding daarvan nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan kun je ons natuurlijk altijd contacteren. Wij helpen je graag bij het maken van een profiel én bij het vinden van een liefde.

Datingsite voor actieve 50 plussers die leeftijd geen obstakel vinden

Tijdloze Liefde is een datingsite voor actieve 50 plussers die leeftijd geen obstakel vinden. Sterker nog, jouw leeftijd en levenservaring kan ook een groot voordeel zijn tijdens het daten. Jij weet immers maar al te goed wat je wilt en wat je waard bent. Trek daarom de stoute schoenen aan en maak direct een profiel aan bij Tijdloze Liefde. Uiteraard kun je ook eerst even op je gemak rondkijken op de website. Online vind je onder andere ervaringen van andere singles en blogs geschreven door Anne Kemming. Anne Kemming is de oprichtster van Tijdloze Liefde en weet in haar blogs prima te verwoorden waar Tijdloze Liefde voor staat en wat de datingsite voor jou kan betekenen!

‘Tijdlozeliefde is een plek waar jij jezelf kunt zijn. Een plek waar jij je verrijkt met nieuwe ervaringen en herinneringen.’

Zullen we samen onszelf zijn?

Je bent stijlvol sexy, ondernemend en zelfbewust. Jij kiest en maakt jouw eigen geluk. Daarin trek jij je niets aan van je omgeving en wandel jij jouw eigen pad in het leven.

Een online ontmoetingsplek voor gelijkgestemden

Tijdlozeliefde is dé online ontmoetingsplek voor 45+ vrouwen en jongere mannen die verder kijken dan hun leeftijd en op zoek zijn spannende en intieme ontmoetingen. Online kan je tegenwoordig eenvoudig iemand vinden, maar jij zoekt meer dan slechts een ‘avontuurtje’. Welkom bij tijdlozeliefde!

Eerste maand gratis

Bij Tijdlozeliefde kan je de eerste maand naar hartelust gebruik maken van alle functies. Na afloop van de gratis periode kun je kiezen uit een van onze lidmaatschappen op maat.