Jij weet wat je wilt, doet geen concessies: een avontuur voor even óf altijd, zolang jullie beiden genieten en elkaar verrijken.

Dé online ontmoetingsplek voor 45+ vrouwen en jongere mannen

Ontmoet elkaar op een 45 plus dating site

Ben je op zoek naar een 45 plus dating site? Maak dan kennis met Tijdloze Liefde. Op onze dating site matchen we 45 plus dames met jongere mannen. Hoewel de website speciaal is opgezet voor mannen die een rijpere vrouw zoeken en dames die een jong en avontuurlijk maatje zoeken, is in principe iedereen van harte welkom. Leeftijd is immers maar een getal. Waar het echt om draait is het hebben van een leuke klik en een gezellige ontmoeting. En waar die ontmoeting op uit draait? Dat is helemaal aan jullie!

Tijdloze Liefde en andere 45 plus dating sites

Echt leuke 45 plus dating sites zijn schaars. Zeker als je op zoek bent naar gelijkgestemden én serieuze singles kan het best lastig zijn om een match te vinden. Gelukkig is Tijdloze Liefde de oplossing voor dit probleem. Wij doen er alles aan om het daten voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door alleen serieuze kandidaten toe te laten op de website en door zo overzichtelijk en transparant mogelijk te werken. Daarnaast mag je de eerste maand helemaal gratis gebruik maken van onze diensten. Zo krijg je de kans om op je gemak rond te kijken en de website te ontdekken.

Meld je aan op de dating site 45 plus en begin met daten!

Onze dating site 45 plus is de plek waar je singles ontmoet die even jong van geest zijn als jij. Maak daarom gelijk een profiel aan en begin met daten. Een profiel aanmaken op onze website gaat super makkelijk en snel. Het enige wat je hoeft te doen is je e-mail te registreren en een wachtwoord te kiezen. Daarna kun je je profiel invullen en kennis maken met andere singles. Vul je profiel bij voorkeur volledig en inclusief profielfoto in, dan zul je zien dat je de aandacht trekt van een leuke dame of heer. Heb je vragen of hulp nodig bij het maken van een profiel? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

‘Tijdlozeliefde is een plek waar jij jezelf kunt zijn. Een plek waar jij je verrijkt met nieuwe ervaringen en herinneringen.’

Zullen we samen onszelf zijn?

Je bent stijlvol sexy, ondernemend en zelfbewust. Jij kiest en maakt jouw eigen geluk. Daarin trek jij je niets aan van je omgeving en wandel jij jouw eigen pad in het leven.

Een online ontmoetingsplek voor gelijkgestemden

Tijdlozeliefde is dé online ontmoetingsplek voor 45+ vrouwen en jongere mannen die verder kijken dan hun leeftijd en op zoek zijn spannende en intieme ontmoetingen. Online kan je tegenwoordig eenvoudig iemand vinden, maar jij zoekt meer dan slechts een ‘avontuurtje’. Welkom bij tijdlozeliefde!

Eerste maand gratis

Bij Tijdlozeliefde kan je de eerste maand naar hartelust gebruik maken van alle functies. Na afloop van de gratis periode kun je kiezen uit een van onze lidmaatschappen op maat.