Jij weet wat je wilt, doet geen concessies: een avontuur voor even óf altijd, zolang jullie beiden genieten en elkaar verrijken.

Dé online ontmoetingsplek voor 45+ vrouwen en jongere mannen

45 Plus dating platform voor jongere mannen en rijpere vrouwen

Tijdloze Liefde is een 45 plus dating platform speciaal voor jongere mannen die een rijpere vrouw zoeken. Of het nu gaat om een date of een relatie: bij Tijdloze Liefde kom je gelijkgestemden tegen die even veel van het leven genieten als jij. Wij geloven namelijk dat echte liefde niet aan leeftijd verbonden is. Sterker nog, als jonge man is het wel zo fijn om een dame te daten die weet wat ze wil en waar ze voor staat. Andersom is het als vrouw heerlijk om een man te vinden die je inspireert, op avontuur neemt en nieuwe dingen laat ontdekken.

Dating platform 45 plus voor serieuze singles

Op ons dating platform 45 plus zijn alle dames van 45 jaar of ouder en heren van 35 jaar of ouder van harte welkom. Na het maken van een profiel kun je direct op zoek naar een leuke single met dezelfde interesses als jij. Goed om te weten: bij Tijdloze Liefde doen we er alles aan om alleen serieuze singles toe te laten op de website. Verder hanteren we op onze website geen lastige vragenlijsten of testen, het gaat immers om de klik. En of die klik er is, dat bepalen jullie zelf wel na een aantal berichtjes, een telefoongesprek of een ontmoeting!

Tijdloze Liefde onderscheidt zich van andere 45 plus dating platforms!

Tijdloze Liefde onderscheidt zich van andere 45 plus dating platforms door open en eerlijk te werken. Bij ons geen fakeprofielen of abonnementen die ongevraagd doorlopen. Ook hebben wij een open mind en zal iedereen zich welkom voelen op de website. Ben je benieuwd geworden? Maak dan gratis een profiel aan en begin meteen met daten. Voor vragen of meer informatie kun je ons natuurlijk altijd contacteren. We zijn bereikbaar via de e-mail, telefoon of het online contactformulier. Tot slot volg je onze laatste updates via Twitter en Facebook. Graag tot ziens bij Tijdloze Liefde!

‘Tijdlozeliefde is een plek waar jij jezelf kunt zijn. Een plek waar jij je verrijkt met nieuwe ervaringen en herinneringen.’

Zullen we samen onszelf zijn?

Je bent stijlvol sexy, ondernemend en zelfbewust. Jij kiest en maakt jouw eigen geluk. Daarin trek jij je niets aan van je omgeving en wandel jij jouw eigen pad in het leven.

Een online ontmoetingsplek voor gelijkgestemden

Tijdloze Liefde is dé online ontmoetingsplek voor 45+ vrouwen en jongere mannen die verder kijken dan hun leeftijd en op zoek zijn spannende en intieme ontmoetingen. Online kan je tegenwoordig eenvoudig iemand vinden, maar jij zoekt meer dan slechts een ‘avontuurtje’. Welkom bij Tijdloze Liefde!

Bij Tijdloze Liefde kan je naar hartelust gratis gebruik maken van alle functies.