Twee maanden geleden kreeg ik een telefoontje van Paul (37 jaar). Hij wilde graag met mij een afspraak maken om erachter te komen of Tijdloze Liefde iets voor hem zou zijn. Via bekenden had hij over Tijdloze Liefde gehoord. Hij vertelde dat hij vanaf zijn 20ste levensjaar bijna niets meer kon zien, maar dat hij volledig selfsupporting  is en zichzelf absoluut niet als gehandicapt beschouwt. Hij was een beetje huiverig voor online daten maar het feit dat hij met mij een afspraak kon maken, gaf hem vertrouwen.

We hadden een ontspannen en open gesprek waarin hij vertelde dat hij zich aangetrokken voelde tot “oudere” vrouwen. Omdat hij natuurlijk niet kan lezen en zelf ook geen profiel kan aanmaken, vroeg hij of ik hem daarbij wilde helpen. Natuurlijk was dit geen probleem. Op zijn profiel hebben we geschreven dat hij over “minder zicht” beschikt en dat is ook natuurlijk ook zo. Maar zijn openheid, en positieve levensinstelling compenseren zijn “minder zicht” ruimschoots.

Wat het natuurlijk wel lastig maakt is dat hij de reacties niet kan lezen. Omdat ik Paul zo graag wilde helpen heb ik een leuke dame benaderd van wie ik dacht dat zij en Paul elkaar weleens erg leuk zouden kunnen vinden. Ik vertelde Paul over mijn idee om haar te benaderen en dat heb ik gedaan.

Afgelopen maandag kreeg ik een enthousiast telefoontje van Paul die vertelde dat ze elkaar hadden ontmoet en dat de klik er meteen was van beide kanten. Hoe fijn is dit om te horen. Ik ben er trots op dat ik een steentje bij heb mogen dragen aan hun prille geluk.

 

.

Zo zie je maar weer dat leeftijd slechts een getal is. Liefde overkomt je. Tijdloze Liefde

Liefs van Anne