Opnieuw sexy na een lange relatie

Na het verbreken van een relatie op zoek gaan naar een nieuwe liefde valt niet mee.

Je bent ondertussen al een aantal jaartjes ouder geworden . Misschien weet je niet eens meer hoe je moet flirten en daten.  Vertrouwen, veiligheid  en intimiteit met een nieuwe partner is niet meer zo vanzelfsprekend en heeft tijd nodig om te groeien.  De relatie met degene met wie je graag oud wilde worden is stuk gelopen. Geluk is ineens niet meer zo gewoon.

Je moet jezelf weer opnieuw ontdekken. Wie ben ik, wat wil ik en wat zoek ik in een nieuwe relatie.

Je vraagt je af waar je dan je liefde kunt tegenkomen;  op je werk, in het uitgaansleven, in de supermarkt of online dating?  Je (gezamenlijke) vriendenkring bestaat uit getrouwde stelletjes, vriendinnen of soms nog een vriend met wie je al jaren een vriendschappelijke relatie hebt opgebouwd.

Het online daten is onbekend terrein voor jou en voelt niet natuurlijk aan.  Het lijkt op koopwaar; jezelf  opnieuw in de markt zetten, jezelf  aanprijzen. Hoe doe je dat ook al weer? Van de andere kant geeft online daten je wel de mogelijkheid om met gelijkgestemden in contact te komen.

Er zijn datingsites voor hoogopgeleiden, senioren, 50 plus vrouwen jong van geest.  Belangrijk is om eerst te kijken op welke datingsite jij  je thuis voelt : Tijdloze Liefde,een datingsite voor JOU.

Je bent op en top vrouw, op zoek naar uitdaging, ondernemend en wilt nog niet lang niet achter de geraniums zitten. Je bent op zoek naar een date, vriendschap of relatie met een leuke man die nog niet aan zijn pensioen denkt en die jou nog kan verrassen en blij kan maken .